Συστήματα Sunlight: Δυναμική παρουσία στη διεθνή έκθεση Undersea Defense Technology 2016

sun1Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT – μέλος του Ομίλου Olympia – συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο υποβρύχιας άμυνας και τεχνολογίας με τίτλο «Undersea Defense Technology 2016» που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου στο Όσλο της Νορβηγίας. Η συμμετοχή της SUNLIGHT υπήρξε για άλλη μία χρονιά ιδιαίτερα δυναμική και επιτυχημένη, ενισχύοντας την ηγετική της θέση στο εξειδικευμένο και απαιτητικό περιβάλλον της υποβρύχιας αμυντικής τεχνολογίας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μία επιλεκτική γκάμα προϊόντων της SUNLIGHT που απεικονίζει την προηγμένη state-of-the-art τεχνογνωσία της εταιρείας στην κατασκευή μπαταριών υποβρυχίων και τορπιλών.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες για τις τελευταίες εξελίξεις στην καινοτομία και στην πιο σύγχρονη και πρωτοπόρα τεχνολογία, χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT έχει προσφέρει περισσότερα από 60 σετ μπαταριών 25 διαφορετικών τύπων για υποβρύχια σε ναυτικές δυνάμεις παγκοσμίως. Οι συγκεκριμένοι τύποι έχουν κατασκευαστεί για να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις.

Η διεθνής έκθεση «Undersea Defense Technology» είναι η σημαντικότερη διεθνής κλαδική έκθεση για την τεχνολογία των αμυντικών συστημάτων, πραγματοποιείται ετησίως και φέρνει σε επαφή στρατιωτικούς και ακαδημαϊκούς φορείς, καθώς και εταιρείες που επικεντρώνονται στις τεχνολογίες αιχμής, αλλά και στις εξελίξεις που πραγματοποιούνται σε ένα ιδιαίτερα αντίξοο περιβάλλον.

 

SHARE