Στα άδυτα του Hotel “New Dream” της Αχαρνών: Τι γράφει το ΕΘΝΟΣ για το ζεύγος Μιχαλολιάκου

Στο ημίφως μιας «τριγωνικής» σχέσης κρύβονται τα μυστικά του ξενοδοχείου του ζεύγους Μιχαλολιάκου, καθώς η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, Ελένη Ζαρούλια, φαίνεται να το έχει παραχωρήσει δωρεάν σε ανώνυμη εταιρεία, η οποία με τη σειρά της, όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, το νοικιάζει σε ΕΠΕ Βορειοηπειρωτών που εμφανίζονται ως διαχειριστές.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ιδιοκτήτρια κυρία Ζαρούλια φαίνεται να μην εισπράττει ούτε ένα ευρώ, από το ξενοδοχείο καθώς στη φετινή φορολογική της δήλωση δεν δήλωσε ούτε ένα ευρώ από μισθώματα.

Όσο για την κοινή φορολογική δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Ελένης Ζαρούλια, δείχνει ότι πέρσι τα «έβγαζαν πέρα» με 1.652 ευρώ τον μήνα καθώς η μεν κ. Ζαρούλια δεν εμφάνισε ούτε ευρώ πραγματικό εισόδημα αλλά μόνο τεκμαρτό από δωρεάν παραχωρήσεις ακινήτων, ο δε κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε φορολογητέο εισόδημα από έκδοση εντύπων ύψους 23.000 ευρώ, από το οποίο αν αφαιρεθεί ο αναλογούν φόρος «έμειναν στην τσέπη του» 19.827 ευρώ. Συνεπώς, το καθαρό μηνιαίο εισόδημα της οικογένειας ήταν 1.652 ευρώ.

Κι όλα αυτά ενώ η εταιρεία στην οποία έχει παραχωρηθεί το ξενοδοχείο εμφανίζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια καθαρά κέρδη μεταξύ 83.000 και 130.000 ευρώ, από τα οποία το μεγαλύτερο μέρος διανέμει ως μέρισμα στους μετόχους οι οποίοι δεν φαίνονται, καλυπτόμενοι πίσω από τις μη ονομαστικές μετοχές της ΑΕ.

Μάλιστα όπως αναφέρουν άνθρωποι που πραγματοποίησαν το ρεπορτάζ επισκεπτόμενοι το ξενοδοχείο για λογαριασμό της εφημερίδας, δεν πήραν ποτέ απόδειξη αν και είχαν καταβάλει το προβλεπόμενο ποσό των 25 ευρώ.

Το δημοσίευμα κάνει επίσης αναφορά και στους αλλοδαπούς που απασχολούνται στο ξενοδοχείο «New Dream», από τον ρεσεψιονίστ με την ξενική προφορά μέχρι την καθαρίστρια που σέρβιρε τα ποτά στο δωμάτιο μιλώντας σπαστά ελληνικά.

SHARE