Σουηδία: Πυροβολισμοί σε κλαμπ – Τρεις τραυματίες, οι δυο σε κρίσιμη κατάσταση

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ στο Μάλμε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρία άτομα εκ τα οποία τα δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αναφέρει το RT. Πρόκειται για δύο άνδρες, 20 και 25 ετών, ενώ ένας έφηβος τραυματίστηκε ελαφρά.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ένας άνδρας έβγαλε όπλο, μέσα στο κλαμπ στη σουηδική πόλη, στο οποίο βρίσκονταν 70-100 άτομα. Αρχικά, πυροβόλησε τέσσερις φορές προς την οροφή και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο του προς τους θαμώνες και άρχισε να πυροβολεί, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ. Ακολούθησαν σκηνές χάους μέσα και έξω από το κλαμπ.

Ο δράστης παραμένει ελεύθερος και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για άνδρα που έφυγε από το κλαμπ και επέστρεψε αργότερα μαζί με έναν ακόμη. Επίσης, ανέφεραν ότι ο ένοπλος φώναζε «ποιος χτύπησε τον αδελφό μου;», πριν αρχίσει να πυροβολεί.

Η αστυνομία προς στιγμή δεν γνωρίζει εάν πρόκειται για μεμονωμένη πράξη ή εάν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών.

SHARE