Σε κόντρα Θεοδωράκης-Καμίνης στο δρόμο για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Σε κόντρα Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Καμίνης, στο δρόμο της διεκδίκησης της ηγεσίας του νέου προοδευτικού φορέα.

Το Ποτάμι απάντησε με σκληρή γλώσσα στον Δήμαρχο Αθηναίων για την δήλωση του ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης «στηρίζεται στην εικόνα του και στο life style», σημειώνοντας πως  αυτό είναι «κατηγορία δανεισμένη από τη λασποθήκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

«Απαράβατη αρχή του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού είναι η αντιπαράθεση με επιχειρήματα. Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει για όλους τους πολιτικούς. Με θλίψη ακούσαμε τον κ. Καμίνη, να επιτίθεται στον Σταύρο Θεοδωράκη λέγοντας ότι στηρίζεται μόνο στην εικόνα του και το life style, κατηγορία δανεισμένη από τη λασποθήκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την εποχή που ιδρύθηκε Το Ποτάμι. Στα χρόνια που ήρθαν οι πολίτες έχουν δει τις σκληρές κοινοβουλευτικές μάχες, αναγνωρίζουν ότι Το Ποτάμι έχει επεξεργασμένες προτάσεις, βλέπουν ότι δεν έχει κρυφτεί σε καμία μάχη και δεν έχει υπολογίσει ποτέ το πολιτικό κόστος. Αυτά είναι για μας πολιτική. Λυπούμαστε γιατί με τις ανυπόστατες κατηγορίες του δεν προσβάλει μόνο τον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά και τα μέλη και τα στελέχη του Ποταμιού που στήριξαν στα δύσκολα τον κ. Καμίνη.

Εμείς θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και δεν θα μπούμε σε λασπομαχία. Δεν το κάναμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε τώρα. Ο κόσμος της παράταξης ας κρίνει.

Υ.Γ.: Μια διόρθωση για την ιστορία. Το Ποτάμι δεν υπήρχε το 2012 όπως λέει και ξαναλέει ο κ. Καμίνης. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2014».

SHARE