ΣΥΡΙΖΑ: Στη δικαιοσύνη τη Δευτέρα το ντοκουμέντο για την επίθεση στον Δ. Στρατούλη. Διαψεύδει και… κάνει πλάκα η Χρυσή Αυγή

SYRIZAΣτη Δικαιοσύνη και την αστυνομία καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα το ηχητικό ντοκουμέντο του BBC, όπου ακούγεται στέλεχος της Χρυσής Αυγής να μιλά για την επίθεση εις βάρος του Δ.Στρατούλη.

Στο ηχητικό ακούγεται το μέλος της Χρυσής Αυγής να λέει:

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα. Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις. Πρώτα απ’ όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! (χειροκροτήματα). Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν;»

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «όπως αποτυπώνεται από το ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC, επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Στρατούλη, ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής». Προσθέτει, επίσης, ότι:
«Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες – τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης».
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση και στην κυβέρνηση. «Αλήθεια η κυβέρνηση, το υπουργείο Δικαιοσύνης, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της ‘συγκατοίκησης’» με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της;» αναφέρει.
«Το δημοκρατικό φρόνημα και σθένος του λαού μας δεν κάμπτεται και θα νικήσει τους τρομοκράτες της ακροδεξιάς και του νεοφασισμού» τονίζεται.

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή επιμένει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος -όπως αναφέρει- «είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση», και τονίζει:

«Προφανέστατα, η άγνωστη φωνή από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κάνει πλάκα και ειρωνεύεται τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Στρατούλη για δολοφονική επίθεση από Χρυσαυγίτες».

SHARE