ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ και ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Την έναρξη της συνεργασίας τους στο πλαίσιο της παροχής ποιοτικών ιατρικών υπηρεσιών ανακοίνωσαν σε Συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος.

 Σύμφωνα με αυτήν, τα περίπου 100.000 μέλη του ΕΒΕΑ, οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις – μέλη, οι εργαζόμενοι στο ΕΒΕΑ και οι οικογένειες αυτών θα έχουν σημαντικά οικονομικά οφέλη στις ιατρικές τους δαπάνες σε πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας.

Αναλυτικότερα, από σήμερα και στο σύνολο των κλινικών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών θα ισχύουν ειδικές τιμές και ουσιαστικές εκπτώσεις στις ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις ειδικότητες, σε διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και στη νοσηλεία. Παράλληλα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, δημιουργήθηκαν ειδικά προγράμματα προληπτικού ελέγχου, καλύπτοντας όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, αναφερόμενος στη συμφωνία δήλωσε: «Με τη συμφωνία αυτή αποδεικνύουμε έμπρακτα και για ακόμη μια φορά τη στήριξη που παρέχουμε στην ελληνική κοινωνία. Καθιστούμε ακόμη πιο προσιτές τις υψηλοτάτου επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που παρέχουν οι κλινικές του Ομίλου στον εργαζόμενο και την επιχείρηση. Η συνεργασία αυτή» τόνισε στη συνέχεια «αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πλέον ουσιαστικές συμφωνίες που έχουν πραγματοποιηθεί, εστιάζοντας άμεσα στο οικονομικό όφελος του δικαιούχου».

Από την πλευρά του Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος αναφερόμενος στη συμφωνία δήλωσε: «Η στήριξη με κάθε τρόπο των ανθρώπων που αποτελούν την ψυχή κάθε επιχείρησης αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ιδιαίτερα σήμερα που η κρίση έχει επιτείνει τα προβλήματα και την ανασφάλεια του συνόλου του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και των εργαζομένων. Οφείλουμε ως επιχειρηματικός φορέας να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον μικρομεσαίο επιχειρηματία που αγωνίζεται και τον εργαζόμενο που παλεύει για να τα βγάλει πέρα με το εισόδημά του. Η συμφωνία μας με τον Όμιλο του Ιατρικού Κέντρου, ακριβώς αυτόν το στόχο θέλει να υπηρετήσει. Και μάλιστα στον πλέον ευαίσθητο τομέα, αυτόν της διασφάλισης της υγείας». 

SHARE