ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ;

Μετά  το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις Παναγούλη, το γραφείο Tύπου του βουλευτή, απάντησε με ανακοίνωση σε όσους του επιτέθηκαν.«Η ιστορία του Αλέξανδρου είναι γνωστή σε όλους, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου κι έγινε σύμβολο του Αντιφασιστικού Αγώνα. Οι γονείς τους Βασίλης και Αθηνά συνελήφθησαν και κρατήθηκαν σε απομόνωση για πολλούς μήνες και αργότερα σε κατ’ οίκον περιορισμό (με αποτέλεσμα το Μάη του 1969, από τις κακουχίες να αποβιώσει ο πατέρας τους). Ας απαντήσουν, οι επικριτές του Στάθη Παναγούλη, όσοι φυσικά ήταν ενήλικες, τι έκαναν οι ίδιοι ή οι οικογένειές τους εκείνη τη δύσκολη περίοδο για τον τόπο. Μήπως, απολάμβαναν τη «Δημοκρατία της Χούντας;».

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να παίζει «συστηματικά»! Αλλιώς δεν εξηγείται η βιασύνη, να κάνει το χατίρι της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ και να αδειάσει το βουλευτή του, ο οποίος, υπερέβαλλε μεν, αλλά, όπως αποδεικνύεται από τους διαλόγους στις κοινότητες του internet, έχει κερδίσει ουκ ολίγους οπαδούς!

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

»Ο βουλευτής της Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Στάθης Παναγούλης κατά τη σημερινή του παρέμβαση στη Βουλή ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη των λεγομένων του διευκρινίζοντας και ο ίδιος από μεριάς του ότι εκφράζουν τον ίδιο και μόνον. Ούτε ως λεκτική υπερβολή δε μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ»

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 

«Συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τις επικίνδυνες απόψεις Παναγούλη περί λαϊκών εκτελέσεων μνημονιακών βουλευτών ; Αν όχι, ας τον μαζέψει επιτέλους!», , ήταν το σχόλιο στο Τwitter του ΠΑΣΟΚ.

 

ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΤΟΝ,  ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ  ΑΠΟ ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ

 

Να διαγράψει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Στάθη Παναγούλη, καλεί τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τα όσα είπε ο πρώτος στη Βουλή στο πλαίσιο του προϋπολογισμού: “Χθες ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε και απείλησε τους επενδυτές να μην επενδύσουν στην Ελλάδα. Σήμερα, φτάνει στην χειρότερη πολιτική του κατάντια επιτρέποντας στον βουλευτή του Στάθη Παναγούλη να προσθέτει λιντσαρίσματα και φόνους που οδηγούν σε εμφύλιους πολέμους. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει άμεσα τον Στάθη Παναγούλη, διαφορετικά είναι βαριά υπόλογος απέναντι στην ελληνική κοινωνία”.

 

 

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΓΙΑ  ENERGA, ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ…ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

 

 

«Αυτοί που κυβερνάνε σήμερα, δεν είναι τίποτε άλλο, είναι εκπρόσωποι κυβερνήσεων υποταγής στα διαπλεκόμενα συμφέροντα, συνένοχοι για το πάρτι του Χρηματιστηρίου και των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Μήπως είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όσοι σχετίστηκαν με αυτά; Μήπως έχετε το θράσος να πείτε πως δεν γνωρίζετε τους υπεύθυνους των εταιρειών ENERGA και ΗΕLLAS POWER; Δικά σας στελέχη ήταν, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, που πήραν περισσότερα από 200 εκατομμύρια. Έκλεψαν και τα πήγαν στο εξωτερικό. Ή μήπως, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ήμουν εγώ ο συνεταίρος του Λαυρεντιάδη; Τον ξέρουμε τον συνεταίρο του Λαυρεντιάδη και τον ξέρετε…

 

Εάν θέλετε πράγματι, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, να βρούμε τα κλεμμένα, ας ψαχτούμε πρώτα εμείς εδώ μέσα από το 74’ μέχρι σήμερα, τι είχαμε και τι έχουμε. Όλα στο φως. Δεν το τολμάτε όμως. Να παρακαλάτε, αυτό είναι μια προσωπική μου άποψη που θα πω τώρα, τελειώνοντας, κυρία Πρόεδρε, και δεν έχει καμία σχέση ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο Τσίπρας, γιατί ό,τι γίνεται το κάνει ο Τσίπρας, το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχω δικαίωμα να πω την προσωπική μου άποψη- κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη.

 

SHARE