ΣΑΜΑΡΑΣ: Με τη βοήθεια του Θεού, θα τα καταφέρουμε

AGIASMOSΠαρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, στο πρώτο λιμάνι της χώρας, ο Αγιασμός των Υδάτων με τη ρήψη του Τιμίου Σταυρού από τον ρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο. ανάμεσα στα δύο ναρκοθηρευτικά του Πολεμικού Ναυτικού «Καλυψώ» και «Ευρώπη». Το σταυρό ανέσυραν απο τη θάλασσα βατραχάνθρωποι του Λιμενικού .

Μετά το πέρας της τελετής ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του ανέφερε: «Απο εδώ, τον Πειραιά μας, το σημαντικότερο λιμάνι της Μεσογείου, θέλω να στείλω ένα μήνυμα και αισιοδοξίας ότι θα τα καταφέρουμε». «Η δύναμη του ελληνικού λαού, η επιχειρηματικότητα του Έλληνα και πάνω απ’ όλα η αισιοδοξία και η ενότητα που υπάρχει σήμερα, πιστεύω ότι ήταν πάντοτε τα εφόδια, τα οποία μας δώσανε προκοπή και ευημερία και θα μας δώσουν και πάλι». «Σήμερα των Φώτων, η ευχή που μας δώσανε και η ευχή που πήραμε απο την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων μας γεμίζουν και πάλι αισιοδοξία και δύναμη ότι θα τα καταφέρουμε».

Στον Αγιασμό παραβρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κ.Μουσουρούλης, ο υπουργός Εθνικής Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βούρτσης, ο δήμαρχος Πειραιάς Βασίλης Μιχαλολιάκος, βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

SHARE