Πόρτο Καρράς: Συμφωνήθηκε επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας

Σε συμφωνία ήρθαν η Διοίκηση του Πόρτο Καρράς με το επιχειρησιακό σωματείο εργαζομένων στα ξενοδοχεία του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς για την κατάρτιση επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Συγκεκριμένα, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, κατέληξε σε συμφωνία η εταιρία “Πόρτο Καρράς” με το επιχειρησιακό σωματείο εργαζομένων στα ξενοδοχεία του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς, με αποτέλεσμα να καταρτισθεί επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας, διάρκειας ενός έτους, που ρυθμίζει τους όρους αμοιβής και εργασίας του προσωπικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, τα δύο μέρη επιδεικνύοντας την απαιτούμενη υπευθυνότητα παραμέρισαν τις διαφορές τους, ώστε να διασφαλισθεί η ομαλή συνέχιση της λειτουργίας του συγκροτήματος και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας του προσωπικού και η διάρκεια της απασχόλησής του.

Η εταιρία κινείται πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας, προέβη δε σε μία σειρά υποχωρήσεων, μετά από τις πιέσεις που δέχθηκε από το επιχειρησιακό σωματείο, προκειμένου να επέλθει άμεση λύση στα εργασιακά ζητήματα, χωρίς περαιτέρω διαδικασίες, ώστε απερίσπαστη, ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, να μπορεί να προσφέρει τις ποιοτικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες της, προς όφελος και της ιδίας, των εργαζομένων και της ευρύτερης περιοχής”. Porto_Karras

SHARE