Πάνος Καμμένος: Θα ελεγχθούν όλες οι ύποπτες συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων

ImageHandler (1)

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε σε ερώτηση του συνεργάτη του Νίκου Νικολόπουλου με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή σχετικά με την διαφθορά στον χώρο των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Αναφερόμενος στη νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και τη βούλησή της για τον έλεγχο όλων των συμβάσεων είπε χαρακτηριστικά:«Εκπεφρασμένη βούληση της νέας πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ αποτελεί ο έλεγχος όλων των συμβάσεων των εξοπλιστικών προγραμμάτων στα οποία υφίσταται υποψία για σκάνδαλα οιασδήποτε μορφής».

Όπως επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «για τον λόγο αυτό συστήθηκε και λειτουργεί η Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου στο ΥΠΕΘΑ, η οποία εξετάζει αρκετές υποθέσεις, μερικές από τις οποίες απεστάλησαν ή θα αποσταλούν για περαιτέρω ποινική αξιολόγηση στην δικαιοσύνη».

Με το έγγραφό του ο κ. Καμμένος δηλώνει επίσης ότι αποτελεί για την πολιτική ηγεσία «πρωταρχικό πατριωτικό καθήκον ο σεβασμός στα χρήματα του ελληνικού λαού, ο οποίος, σε συνθήκες πρωτοφανούς ανθρωπιστικής κρίσης, προσφέρει αγόγγυστα από το υστέρημά του για την ενίσχυση και την υποστήριξη της άμυνας της πατρίδας».

SHARE