ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Προβάδισμα Σγουρού και “μάχη” Παχατουρίδη – Δούρου

attiki

Δημοσκόπηση της Marc για την Περιφέρεια Αττικής παρουσίασε σήμερα το Newsit, η οποία έγινε από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου και κυριαρχούν τρία ονόματα.  Του νυν δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, του νυν Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού και το όνομα της Ρένας Δούρου, υποψήφιας Περιφερειάρχη από τον ΣΥΡΙΖΑ και νυν βουλευτού.
Σε αυτή την δημοσκόπηση, σημειώνεται ότι ο κ. Παχατουρίδης ο οποίος δεν έχει καν ανακοινώσει αν θα είναι υποψήφιος και με το όνομά του να μην έχει ακουστεί τόσο έντονα στις αρχές Φεβρουαρίου, καταγράφει μια αξιοσημείωτη πορεία. Πρώτος στις προτιμήσεις εμφανίζεται ο Γιάννης Σγουρός ο οποίος έχει επιδείξει θετικό έργο ως Περιφερειάρχης και αυτό αποτυπώνεται στην δημοσκόπηση.

Την χρονική στιγμή που έγινε η δημοσκόπηση ακουγόταν πολύ έντονα το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη για την Περιφέρεια Αττικής. Έτσι όπως θα δείτε στην πρώτη κάρτα, στην πρόθεση ψήφου, ο Γιάννης Σγουρός προηγείται, και ακολουθούν με διαφορά στήθους, ο νυν δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης και η και επίσημα υποψήφια για την Περιφέρεια Ρένα Δούρου.

 

Στο ερώτημα: Αν είχατε να επιλέξετε την 2η Κυριακή των εκλογών μεταξύ του κυρίου Σγουρού και της κυρίας Δούρου, ποιόν είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε, οι απαντήσεις είναι:

ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ: 38,9%
ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ:    37,9%
ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ:   10,1%
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: 6,2%
ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ: 6,9%

Στο ερώτημα: Αν είχατε να επιλέξετε μεταξύ του κυρίου Σγουρού και του κυρίου Παχατουρίδη ποιόν θα ψηφίζατε, οι απαντήσεις είναι:

ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ
: 31,9%
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ:  46,4%
ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ:  8,7%
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: 7,3%
ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ: 5,4%

Και στο ερώτημα: Μεταξύ του κυρίου Παχατουρίδη και της κας Δούρου ποιόν θα ψηφίζατε, οι απαντήσεις είναι:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ: 50,2%
ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ:    29,4%
ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ:   7,9%
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: 7,3%
ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ: 4,9%

SHARE