Ο Δ.Κοντομηνάς σώζει τα περιοδικά του Α. Λυμπέρη;

Σώζονται, σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, τέσσερα εβδομαδιαία περιοδικά των εκδόσεων ΛΥΜΠΕΡΗ.  Τα περιοδικά  «Εγώ», «HELLO», «7 μέρες TV» και «Τηλεοντρόλ», πέρασαν στην ιδιοκτησία της νέας εταιρείας «Αlpha Editions». Η εκδοτική επιχείρηση δημιουργήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της από τον όμιλο Κοντομηνά, ενώ σε μικρό ποσοστό συμμετέχουν οι Αττικές Εκδόσεις και ο Θεοχάρης Φιλιπόππουλος. Λέγεται πως η συμμέτοχη του πρώτου είναι στα 95% της εταιρείας, ενώ του δεύτερου στα 5%.

 

Το πολυτελές κτήριο στο Κορωπί, κλείνει τις πόρτες του και κατεβάζει τους διακόπτες, ενώ απολύθηκε όλο το τεχνικό προσωπικό. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν καμία ενημέρωση για τα δεδουλευμένα τους, εδώ και πολύ καιρό.

Φήμες αναφέρουν  πως απ΄ τα υπόλοιπα περιοδικά των εκδόσεων Λυμπέρη, υπάρχει ενδιαφέρον από τον Όμιλο ΑΝΤ1 της οικογενείας Κυριακού και το εκδοτικό τους συγκρότημα «Δάφνη Επικοινωνίες» για τη γυναικεία βίβλο της μόδας, το περιοδικό VOGUE, που όμως είναι πολύπλοκο το καθεστώς μεταβίβασης του τίτλου, μιας και οι διεθνείς εκδότες του, έχουν σκληρούς όρους που αφορούν στην έκδοση του.

 

ΠΗΓΗ: NEWPOST.GR

SHARE