Ο Α. Τσίπρας υποδέχθηκε στο Μαξίμου την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εθνική Νέων μπάσκετ

Έναν έναν συνεχάρη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τους καλαθοσφαιριστές, αλλά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείο της Εθνικής Ομάδας Νέων, που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπάσκετ, κατά τη συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε την ομάδα και συνομίλησε μαζί τους σε πολύ θερμό και ευδιάθετο κλίμα.

Μεταξύ των αξιοσημείωτων στιγμιότυπων της συνάντησης, όταν ο Αλέξης Τσίπρας φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής μπάσκετ (με το όνομα του παίκτη Κόνιαρη), την οποία τού έκανε δώρο εκ μέρους της ομάδας, ο αρχηγός Χαραλαμπόπουλος.

Ο αρχηγός τού έδωσε και μια μπάλα μπάσκετ υπογεγραμμένη από τους παίκτες, με τον πρωθυπουργό να λέει ότι θα τη δώσει στον επτάχρονο γιό του που, όπως ανέφερε, γνωρίζει όλους τους παίκτες του NBA και τον ενημερώνει για τα αποτελέσματα. Δείχνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο που κέρδισε η Εθνική, ο κ. Τσίπρας είπε χιουμοριστικά: «Αυτό πρέπει να το σηκώνετε τρεις-τρεις».

«Η δική σας επιτυχία επιβεβαιώνει ότι το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παραμένει στην ψυχή και την καρδιά όλων των Ελλήνων, μας κάνατε περήφανους» τόνισε ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στους παίκτες.

Στη συνάντηση συνόδευσαν την Εθνική Ομάδα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος, και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE