Ολοκληρώθηκε το πρώτο WHAT’S UP Funlab με θέμα την ηλεκτρονική μουσική

WHATS UP FunLab

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο WHATSUPFunlabμε θέμα την ηλεκτρονική μουσική, στο AcroMusicHall στο Γκάζι, όπου 200 τυχεροί fans της ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά και νέοι DJs και παραγωγοί ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αγαπημένη τους μουσική από επαγγελματίες του χώρου.

Τo 1ο WHAT’SUPFunlab προέκυψε ύστερα από ψηφοφορία του κοινού, που με έμπνευση το μήνυμα «Μαζί είμαστε πιο δυνατοί», καλούσε τους νέους να συνεργαστούν μαζί με τους φίλους τους και να επιλέξουν ανάμεσα στην ηλεκτρονική και τη ροκ μουσική. Το θέμα που επικράτησε ήταν αυτό της ηλεκτρονικής μουσικής. Έτσι στο 1ο Electronic Music Workshop καταξιωμένοι Έλληνες DJs και μουσικοί παραγωγοί αποκάλυψαν όλα τα μυστικά για τις νέες τεχνολογίες, τις εξελίξεις της αγοράς, το demo making, έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για τις τεχνικές remixing & editing, για επιτυχημένο promotion, κατευθύνσεις για διοργάνωση parties κ.ά. Ανάμεσά τους οι Γιάννης Γεροντάκης, Playmen, Mossel, MissΛευκή, DinoMFU, AgentGreg, GeorgeSiras, BestSeller, HouseTwins, οι οποίοι στη συνέχεια ανέβηκαν στα decks και στο openpartyπου ακολούθησε ξεσήκωσαν το κοινό με τη μουσική τους.

Τα WHAT’SUPFunlabs είναι μία σειρά από workshops, με θέματα που ενδιαφέρουν τους νέους, όπως η μουσική, ο αθλητισμός, η τεχνολογία κ.ά. Στόχος τους είναι να εμπνεύσουν τους νέους, να τους προσφέρουν πρωτότυπες δυνατότητες και εμπειρίες και να τους εμπλέξουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, υπό την καθοδήγηση των πιο έμπειρων και αναγνωρισμένων ειδικών για κάθε workshop.

SHARE