Οι Parking Defenders αλλάζουν όνομα και επεκτείνονται στην ευρωπαϊκή αγορά

PARKAROUND

Το Parking Defenders, ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά mobile apps ξανασυστήνεται ως ParkAround και κάνει ένα σημαντικό βήμα, ανοίγοντας τα φτερά του στο κοινό των μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων.

Το ParkAround προσφέρει σε κάθε οδηγό άμεση και γρήγορη πληροφόρηση του κόστους των ιδιωτικών σταθμών parking στην περιοχή του προορισμού του. Ωστόσο, η ουσιαστική καινοτομία του ParkAround είναι η πλατφόρμα δυναμικής τιμολόγησης που χρησιμοποιούν επιλεγμένοι χώροι στάθμευσης στην περιοχή της Αττικής και έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρει στους οδηγούς που το επιλέγουν ειδικές τιμές έως και 80% φθηνότερες από το σύνηθες τιμολόγιο των χώρων στάθμευσης.

Οι ειδικές τιμές είναι διαθέσιμες τόσο μέσω της νέας smartphone εφαρμογής ParkAround όσο και online από το www.parkaround.com. H ομάδα του ParkAround πιστεύει ακράδαντα, πως με τη σωστή προσέγγιση το parking δεν κοστίζει πολύ ούτε σε χρόνο, ούτε σε χρήμα.

Πρώτη πόλη του Ευρωπαϊκού Βορρά που θα υποδεχτεί το ParkAround θα είναι το Λονδίνο, ενώ κι άλλες πόλεις θα ακολουθήσουν στο προσεχές μέλλον. 

Τι είναι το ParkAround

Το ParkAround ξεκίνησε το ταξίδι του το Μάρτιο του 2012 ως Parking Defenders, μια υπηρεσία ανταλλαγής ελεύθερων θέσεων parking. Μετά από πολύτιμα σχόλια, συζητήσεις, αλλά και  εκτεταμένη έρευνα αγοράς το ενδιαφέρον στράφηκε στην αξιοποίηση των χιλιάδων κενών θέσεων των ιδιωτικών σταθμών parking. Πλέον, αριθμεί 16.000 χρήστες ενώ παράλληλα προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις σε χιλιάδες θέσεις parking που βρίσκονται σε περισσότερους από 25 σταθμούς parking σε όλη την Αττική.

Το Μάρτιο του 2013 επιλέχθηκε από το ολλανδικό RockStart Accelerator (ένα πρόγραμμα «εντατικής προπόνησης» για startups με διεθνή προσανατολισμό)  στις 10 καλύτερες startups, ανάμεσα σε 400 συμμετοχές από όλο τον κόσμο,για ένα εξάμηνο εντατικής δουλειάς, με στόχο την προετοιμασία της εισόδου στην Ευρωπαϊκή αγορά.

SHARE