ΟΤΟΕ: Έρχεται κύμα μαζικών απολύσεων στις τράπεζες – Επιβεβαίωση του bankwars

ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÓÔÇÍ   ÅÈÍÉÊÇ ÔÑÁÐÅÆÁ ÊÁÉ ÐÏÑÅÉÁ ÓÔÏ ÕÐÏÕÑÃÅÉÏ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÉÊÏÍÏÌÉÁÓ ÐÑÁÃÌÁÔÏÐÏÉÇÓÁÍ ÏÉ ÔÑÁÐÅÆÏÕÐÁËËÇËÏÉ ÔÇÓ ÏÔÏÅΓια κύμα μαζικών απολύσεων στον τραπεζικό κλάδο προειδοποιεί η ΟΤΟΕ, με ανακοίνωση της, με φόντο τις εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ειδικότερα αναφέρει:

«Οι εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο όλα δείχνουν – και από τα συμφραζόμενα και από τα υπονοούμενα και από τα μισόλογα των αρμοδίων – ότι χτυπά για πρώτη φορά η πόρτα των μαζικών απολύσεων στον κλάδο των τραπεζοϋπαλλήλων».

Επιπλέον, η ΟΤΟΕ θεωρεί «ξεκάθαρο ότι εκείνοι που μιλούν για μείωση του 25% έως 30% του προσωπικού των τραπεζών στα επόμενα δύο με τρία χρόνια, έχουν έτοιμα τα σχέδιά τους και η ώρα της εφαρμογής τους έφτασε, με έναρξη υλοποίησής τους το ΤΤ».

Καταλήγοντας, απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους για να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, που αποφασίστηκε από την Εκτελεστική Γραμματεία, στις 16 Ιανουαρίου, καθώς και στη συγκέντρωση των τραπεζοϋπαλλήλων, στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας, στο κεντρικό κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην Πεσμαζόγλου….

SHARE