ΟΤΕ «η επιχείρησή σου.gr»

«η επιχείρησή σου.gr» – Νέα πρωτοποριακή πρωτοβουλία από τον ΟΤΕ δίνει ώθηση σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνεται η δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, να προωθήσουν την επιχείρησή τους στο Internet, εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο, μέσα από την πρωτοβουλία «η επιχείρησή σου.gr», του ΟΤΕ. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία η οποία αναμένεται να βοηθήσει επιχειρήσεις να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους μέσα από την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο site www.yourbusiness.gr και μέσω ενός απλού και εύχρηστου εργαλείου, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του, επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση (url/domain) που επιθυμεί. Το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα φιλοξενείται δωρεάν για ένα χρόνο στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ, ενώ ο ίδιος ο χρήστης αναλαμβάνει τη διαχείριση και την ανανέωση των πληροφοριών με τη συχνότητα που επιθυμεί.

 

Η διαδικασία για τη δημιουργία του site γίνεται απλή, μέσω ειδικών video μαθημάτων, που μπορεί ο χρήστης να παρακολουθήσει, σε όλη τη διάρκεια της δημιουργίας ή ανανέωσης του site. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρέχεται online βοήθεια, αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη μέσω του 13818.

 

Επιπλέον, περιλαμβάνονται δυνατότητες, όπως:

  • η ενημέρωση για την πορεία του site μέσω στατιστικών στοιχείων,
  • η προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω email ή SMS,
  • η χρήση social media καθώς και ο σχεδιασμός αφισών και επαγγελματικών καρτών.

 

«Σκοπός μας μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι να ενισχύσουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα. Η ανάπτυξη και οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης αποτελούν για τον ΟΤΕ βασικά σημεία αναφοράς, στη νέα εποχή που “χτίζουμε” με τον πελάτη, με τη βασική δέσμευση «Μαζί, είμαστε ένα», σημειώνει ο Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Marketing Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας Ομίλου ΟΤΕ.

 

Περισσότερες από 5.500 επιχειρήσεις έχουν ήδη δημιουργήσει ιστοσελίδα μέσα από το «η επιχείρησή σου.gr».

SHARE