Νερό «Θεόνη»: Διευρύνει τη συνεργασία του με την ΑΒ Βασιλόπουλος

 

Τη διεύρυνση της συνεργασίας της με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, σε όλη την Ελλάδα, ανακοίνωσε η εταιρεία ΑΗΒ Γκρουπ η οποία εμφιαλώνει το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη».

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το φυσικό μεταλλικό Νερό «Θεόνη», μετά την επιτυχημένη πορεία του σε 26 σουπερμάρκετ της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Θεσσαλία, Λαμία και Πάτρα, διευρύνει τη συνεργασία του και με τα υπόλοιπα καταστήματα του Ομίλου.

Σχεδιάζοντας, όπως επισημαίνει η εταιρεία «με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα την παρουσία του στην ελληνική αγορά, το νερό Θεόνη έρχεται κοντά σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές, επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη τους και την προτίμησή τους.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ στην οροσειρά των Αγράφων. Η μοναδική του γεύση και σύνθεση οφείλεται στο γεγονός ότι εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή Γκούρα, από την οποία αναβλύζει, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς αλλοιώσεις στη φυσική του γεύση.

SHARE