ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις Πολάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ σέβεται τη Δικαιοσύνη όταν είναι αρεστή

 

Την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, εξαπολύοντας επίθεση κατά του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

Νωρίτερα ο κ. Πολάκης, έκανε λόγο για «υπερβάλλοντα ζήλο της αστυνομίας» αλλά και «δικαστές που ακυρώνουν κεντρικές πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης», μιλώντας για τη σύλληψη του διευθυντή του Νοσοκομείου Τρικάλων για τη σύναψη ατομικών συμβάσεων με καθαρίστριες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, “φαίνεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ η Δικαιοσύνη είναι σεβαστή και καλή όταν συμμορφώνεται με τα θέλω των κυβερνητικών στελεχών.

Κάθε ημέρα που περνάει επιβεβαιωνόμαστε για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Ο γνωστός κ. Πολάκης χτύπησε ξανά. Επιτέθηκε στον δικαστή που, εφαρμόζοντας το νόμο, έκρινε αντίθετα από τα θέλω του κ. Υπουργού. Στη συνέχεια επιτέθηκε στην τοπική αστυνομία που εφάρμοσε τη δικαστική απόφαση.

Φαίνεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ η Δικαιοσύνη είναι σεβαστή και καλή όταν συμμορφώνεται με τα θέλω των κυβερνητικών στελεχών.

Δηλαδή, για τον ΣΥΡΙΖΑ η Δικαιοσύνη είναι σεβαστή μόνο όταν είναι αρεστή.

Είναι, όμως, διαπλεκόμενη όταν είναι δυσάρεστη. Όταν, δηλαδή, δεν συμφωνεί με την ομάδα εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μυαλό του κ. Πολάκη, δεν υπάρχει Δικαιοσύνη και Κράτος. Δεν υπάρχει νομιμότητα. Δεν υπάρχει δικαστική προστασία. Υπάρχει μόνο η κυβερνητική βούληση. Ο κ. Τσίπρας τι λέει;» καταλήγει η ανακοίνωση.

SHARE