Σφοδρή κόντρα Μαξίμου – ΝΔ για το…τριήμερο Τσίπρα και της συνοδείας του στην Πάρο

paros

Σφοδρή κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατίας για το θέμα της αποστολή μελών της κυβέρνησης που θα μεταβούν στην Πάρο, προκειμένου να εγκαινιάσουν το νέο αεροδρόμιο. 

Για γκεμπελισμό κατηγορεί τη ΝΔ το Μαξίμου

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την «υποτιθέμενη» αποστολή μελών της κυβέρνησης που θα μεταβούν στην Πάρο.

«Οι Γκέμπελς της ΝΔ χρειάζονται μόνιμες διακοπές» σχολιάζουν σκωπτικά κυβερνητικές πηγές, καταλογίζοντας στον ‘Αδ. Γεωργιάδη «κρεσέντο προπαγάνδας, ψεμάτων και λαϊκισμού», στο οποίο συμπεριλαμβάνουν και τον Γ. Κουμουτσάκο που «έσπευσε να υιοθετήσει την γκεμπελική πρακτική», σχετικά με την υποτιθέμενη κυβερνητική αποστολή 54 ατόμων και τριήμερη διαμονή στην Πάρο με έξοδα του δημοσίου, με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί.

Οι ίδιες πηγές διαψεύδουν τις σχετικές αιτιάσεις, επισημαίνοντας ότι η ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπεία θα μεταβεί και θα επιστρέψει αυθημερόν και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των δημόσιων εξόδων.

Ειδικότερα, οι πηγές της κυβέρνησης τονίζουν ότι «προκειμένου να ξεπεράσει το φιάσκο των 96 ψήφων και τη δεινή πολιτική ήττα που υπέστη στη Βουλή, η ΝΔ επιστράτευσε τις ιντερνετικές της εφεδρείες με επικεφαλής τον αντιπρόεδρό της, ‘Αδωνι Γεωργιάδη, σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας, ψεμάτων και λαϊκισμού που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς, σχετικά με υποτιθέμενη κυβερνητική αποστολή 54 ατόμων και τριήμερη διαμονή στην Πάρο, με έξοδα του δημοσίου.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν: «Επειδή ο λαϊκισμός και ο κιτρινισμός έχουν όρια, προσκαλούμε τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και τον κ. Κουμουτσάκο, που έσπευσε να υιοθετήσει την γκεμπελική πρακτική, να μεταβούν στην Πάρο, προκειμένου να διαπιστώσουν, με τα ίδια τους τα μάτια, ότι η ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπεία θα μεταβεί και θα επιστρέψει αυθημερόν και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των δημοσίων εξόδων, αφού την ειδική πτήση χορηγεί η Aegean».

«Έτσι» υπογραμμίζουν οι πηγές της κυβέρνησης «μπορούν να είναι σίγουροι πως το βράδυ της ίδια μέρας θα επιστρέψουν στην Αθήνα μαζί με την κυβερνητική αποστολή και την ίδια πτήση, προκειμένου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος, ασφαλώς, δεν πρόκειται να ανεχθεί δύο ψεύτες και λαϊκιστές σε ανώτατα κομματικά αξιώματα».

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας πάει στην Πάρο με 54 άτομα 

Χθες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, υποστήριξε μέσω Twitter, ότι ο πρωθυπουργός θα πάει στο νησί για να πραγματοποιήσει εγκαίνια του νέου αεροδρομίου του νησιού, συνοδευόμενος από 54 άτομα.

Εκεί θα παραμείνει τόσο ο ίδιος όσο και ο. συνοδοί για 3 ημέρες.

Σημειωτέον, δε, ότι τα έξοδα θα είναι πληρωμένα, ενώ όλα αυτά θα προβλέπονται σε τροπολογία που «περνάει» από τη Βουλή.

SHARE