Μέσα και ο Γιάννης Καρούζος

karouzosΣτα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται, μετά από αρκετό διάστημα αναζήτησης, ο επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Γ. Καρούζος συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας σε ξενοδοχείο στο οποίο φέρεται να διέμενε στην περιοχή της Γλυφάδας.

Στην επιχείρηση μετείχαν άνδρες της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής, ενώ όπως μετέδωσε ο realfm 97,8 ο επιχειρηματίας έχει μεταφερθεί ήδη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στον εισαγγελέα. Εναντίον του 57χρονού εκκρεμούν έξι καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 19 ετών.

Η Realnews με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ έφερε στο φως στοιχεία για το βίο και την πολιτεία του επιχειρηματία. Η Δικαιοσύνη απέστειλε στην αστυνομία στις 25 Σεπτεμβρίου 2012 ένταλμα σύλληψης για τον Γ. Καρούζο και αφού προηγήθηκε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews. Συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα δημοσίευσε την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, που αφορά τη συνεδρίαση της 14ης Οκτωβρίου 2011 και είναι καταδικαστική για τον Καρούζο. Ο επιχειρηματίας δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της «Ανακριβούς απόδοσης ΦΠΑ κατά συρροή» και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 ετών χωρίς αναστολή.

Real.gr

SHARE