ΜΑΚΡΗ (ΑΝΕΛ)-ΒΟΥΛΤΕΨΗ(Ν.Δ): Ένας ψυχίατρος, επειγόντως!

MAKRH-VOYLTEPSIΒΟΥΛΗ: Ραχήλ Μακρή εναντίον Σοφίας Βούλτεψη για …να πάρει το λόγο ο Τέρενς Κουίκ! Παιδιά, ένας ψυχίατρος, επειγόντως! Απίστευτοι διάλογοι ακόμα και για τον πατέρα της Σοφίας, δημοσιογράφο Γιάννη Βούλτεψη.

Βούλτεψη: “Βρε Τέρενς είμαστε κι εμείς εδώ. Πως κάνετε έτσι;”
Ραχήλ Μακρή: “Τι λες μ..η που είστε κι εσείς εδώ.”
Βούλτεψη: “Εγώ εδώ είμαι.Εσύ που μεγάλωσες;”
Ραχήλ Μακρή: Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη. Εσύ ξέρουμε που και πως μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου;”
Βούλτεψη: “Ποιος ήταν ο πατέρας μου;”
Ραχήλ Μακρή: “Άμα δεν τον ξέρεις θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν”
Βούλτεψη : “Άει σιχτίρ ρε παλιοτσόκαρο”.

Αυτός ήταν ο διάλογος που μεταφέρουν οι βουλευτές στην Ολομέλεια με την κα Μακρή πάντως να υποστηρίζει ότι το μόνο που είπε ήταν ότι η κυρία Σοφία Βούλτεψη δεν τιμά την ιστορία του πατέρα της.

Τα όσα ακολούθησαν δεν έχουν ξαναγίνει πάντως στο Κοινοβούλιο. Εντός της Ολομελείας η κα Ξηροτύρη και ο Δ. Αναγνωστάκης της ΔΗΜ.ΑΡ κινήθηκαν απειλητικά προς το έδρανο της κ. Μακρή φωνάζοντάς της «ντροπή σου , είσαι χούντα».

Η κα Μακρή διέφυγε σχεδόν τρέχοντας από την πλαϊνή είσοδο της Ολομελείας συνεχίζοντας πάντως να φωνάζει, ενώ πίσω της επίσης με φωνές την «κυνήγησαν» βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ, της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δ. Αναγνωστάκης της ΔΗΜ.ΑΡ έξαλλος φώναζε στην κα Μακρή ότι είναι απαράδεκτη , ενώ απευθυνόμενος στον κατακόκκινο από ντροπή(;) Τέρενς Κουίκ του είπε ότι θα πρέπει επιτέλους κάποιος να την μαζέψει. Από κοντά και η Ασημίνα Ξηροτύρη της ΔΗΜ.ΑΡ η οποία ακούστηκε να φωνάζει στην κα Μακρή «Ο Βούλτεψης ήταν αριστερός, εσύ είσαι χούντα», ενώ βουλευτές της Ν.Δ φώναζαν ότι για ορισμένους από το κόμμα του κ. Καμμένου πρέπει να επέμβει ψυχίατρος. Μέσα σε αυτό το κλίμα η Σοφία Βούλτεψη ξέσπασε σε λυγμούς στο καφενείο.

Πάντως η κα Μακρή φέρεται να απέδωσε τα όσα έγιναν σε παρεξήγηση επαναλαμβάνοντας πως το μόνο που είπε ήταν πως η Σοφία δεν τιμά την ιστορία του πατέρα της. Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο κ.Καμμένος άδειασε την κα Μακρή καθώς τηλεφώνησε στην κα Βούλτεψη ζητώντας της συγγνώμη χαρακτηρίζοντας ιεροσυλία όσα ακούστηκαν για τον Γιάννη Βούλτεψη.

SHARE