Θύελλα στη Βουλή – Η Φ. Αθανασοπούλου στερήθηκε μια θέση στον ΕΦΕΤ λόγω…ψεκασμών

athanasopoulouΣε θυελλώδη εξελίχθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, η οποία εξέταζε τις υποψηφιότητες του προτεινόμενου για τη θέση του Προέδρου του ΕΦΕΤ Γιάννη Τσιάλτα και της Φωτεινής Αθανασοπούλου για την θέση της αντιπροέδρου.

Έντονες ενστάσεις για την υποψηφιότητα της κας Αθανασοπούλου ήγειρε το Ποτάμι δια των βουλευτών του κ.κ. Γιώργου Αμυρά και Σπύρου Δανέλλη και το ΠΑΣΟΚ δια των κ.κ. Κωνσταντινόπουλου και Δριβελέγκα σχετικώς με την δραστηριότητα της υποψήφιας στα social media και «απαράδεκτες» απόψεις που εξέφρασε, καθώς και για την θέση που πήρε για τον Κώδικα Τροφίμων.

Μάλιστα οι βουλευτές κάλεσαν τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου, που εισηγήθηκε την κα Αθανασοπούλου, να δηλώσει αν συμφωνεί με τις θέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς η προτεινόμενη. Κατόπιν τούτων, η κα Αθανασοπούλου απέσυρε την υποψηφιότητά της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσαν ο Βουλευτής του Ποτάμιού Σπύρος Δανέλλης και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Η προτεινόμενη με αναρτήσεις της στο facebook:

-αποδέχεται την θεωρία των ψεκασμών προτείνοντας άρθρο με τίτλο «Μας δολοφονούν από τον ουρανό» και αναφέροντας πως «εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις δεν παρατηρούνται ψεκασμοί. Για προσέξτε το».

-αναφέρει για το νέο κώδικα για την ασφάλεια των τροφίμων (Codex Alimentarius) ότι θα επιφέρει απαγόρευση των οικιακών καλλιεργειών «κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει στο εξής ότι θα τρώμε αυτά που θα μας ετοιμάζουν, χωρίς να γνωρίζουμε τι περιέχουν, αφού εμείς θα ελεγχόμαστε για το τι θα καλλιεργούμε και με τι σπόρους».

-γράφει «σας χρειαζόμαστε εδώ» αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης και στην απειλή του ότι θα εκτελεί όσους δημοσιογράφους δεν λένε την αλήθεια.

-καλεί σε εμπάργκο κατά των γερμανικών προϊόντων: «δυστυχώς τα λέμε αλλά δεν τα κάνουμε. Το ξέρουν καλά αυτοί. Μόνο αν οι Έλληνες όλοι το κάνουν, τότε θα δει η καριόλα πόσα απίδια πιάνει ο σάκος».

-υποστηρίζει τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου γράφοντας: «και πολύ καλά κάνει εθνικιστικά το Μακεδονία Ξακουστή. Δεν μας χ… λέω εγώ».

-υιοθετεί ανάρτηση που υποστηρίζει ότι το κύμα των μεταναστών προς την Ελλάδα αποτελεί μέρος σχεδίου με τελικό στόχο να εποικίσουν με μουσουλμάνους τα Βαλκάνια ώστε να εξουδετερωθούν οι φιλορωσικοί ορθόδοξοι πληθυσμοί στα πλαίσια των γεωπολιτικών σχεδιασμών της νέας τάξης πραγμάτων

SHARE