Η WIKO παρουσιάζει στο Βερολίνο το VIEW, ένα προσιτό smartphone µε widescreen

Η WIKO, η γαλλική Game Changer εταιρεία κινητών τηλεφώνων, συνεχίζει να κάνει όλο και πιο προσιτή την τεχνολογία µε το λανσάρισµα µίας νέας σειράς widescreen smartphones η τιµή των οποίων ξεκινάει από τα €179.

Ο εκδηµοκρατισµός της τεχνολογίας

Από την ίδρυσή της στη Γαλλία το 2011, η υπόσχεση της Wiko ήταν να κάνει την τεχνολογία προσβάσιµη στο ευρύ κοινό. Έχοντας στο επίκεντρο πάντα τον καταναλωτή και
τις ανάγκες του, παρέχει ένα ολοκληρωµένο οικοσύστηµα από smartphones, wearables και αξεσουάρ καθώς και ένα ειδικά σχεδιασµένο interface. Τώρα είναι #4
στη ∆υτική Ευρώπη1 αλλά και σταθερά στο #2 στην γενέτειρά2 της τη Γαλλία, ενώ έχει παρουσία σε 35 χώρες σε όλο τον κόσµο. Το 2017, το brand επεκτάθηκε δίνοντας
ιδιαίτερη έµφαση στη γερµανική αγορά, όπου εµβαθύνει στο θέµα της εγγύτητας µε τους χρήστες.

 

Παρουσιάζοντας το VIEW στην IFA στο Βερολίνο

Πιστή στην αποστολή της, η Wiko παρουσιάζει στην IFA τη νέα σειρά smartphone VIEW. Η Wiko κάνει προσβάσιµη την εξαιρετική εµπειρία θέασης, µε τιµές που ξεκινούν από τα €179.

Απολαύστε το εύρος

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά VIEW! Τα Smartphones µε 18:9 wide screens προσφέρουν µία εξαιρετική εµπειρία θέασης, σε συσκευές που είναι προσιτές. Ανεξάρτητα του τί
βλέπετε, το format οθόνης 18:9 widescreen βελτιστοποιεί τη θέαση µε περισσότερη ωφέλιµη επιφάνεια σε compact smartphones.

Περισσότερη οθόνη, λιγότερο περίγραµµα. ∆είτε περισσότερο περιεχόµενο ενώ κάνετε την πλοήγησή σας και διαβάστε περισσότερο κείµενο στην οθόνη σας. Πιο βολικό για να βλέπετε ταινίες ή φωτογραφίες και να παίζετε παιχνίδια. Απολαύστε τον επιπλέον χώρο για split screen multitasking σε 2 τέλεια τετράγωνα παράθυρα.

Περισσότερα στο περίπτερο της Wiko στην IFA

Εκτός από την παρουσίαση της νέας σειράς VIEW, θα παρουσιαστούν τα WIM και WIM Lite. ∆οκιµάστε και εσείς την εξαιρετική εµπειρία της φωτογραφικής µηχανής του WIM που οφείλει τις επιδόσεις της στον άριστο σχεδιασµό της από έµπειρους τεχνικούς απεικόνισης, προσφέροντας ζωντανές και ολοκάθαρες λήψεις που αξίζει να τις µοιράζεστε.

Επιπλέον καινοτοµίες θα παρουσιαστούν επίσης στο περίπτερο της WIKO στην IFA. Μερικές από αυτές: η εξέλιξη της γκάµας Y, ορισµένα από τα τελευταία µοντέλα που εκδηµοκρατικοποιούν την τεχνολογία NFC, το Tommy2 και το Tommy2 Plus που φέρνουν την ευκολία των mobile payments και της αντιστοίχισης, αλλά και η σειρά των WiMATE smartbands πολλαπλών χρήσεων για την καθηµερινή παρακολούθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων σας. Όλα αυτά και πολλά άλλα θα είναι διαθέσιµα στο stand της Wiko στην IFA 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούµε επισκεφτείτε το www.wikomobile.com

SHARE