Η ΚΑΥΚΑΣ επεκτείνεται στην αγορά της Κύπρου

Εντός του α’ τριμήνου του 2018 αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα της εταιρείας ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο, στο πλαίσιο της περαιτέρω ενδυνάμωσης της επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας της.

Στόχος της επέκτασης της ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο είναι η κάλυψη των αυξημένων αναγκών της κυπριακής αγοράς στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των ενεργειακών λύσεων και της βιομηχανίας, με την προσφορά ενός μεγάλου εύρους προϊόντων και λύσεων.

Η επέκταση της ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο είναι αποτέλεσμα της καλής γνώσης της συγκεκριμένης αγοράς, η οποία απορρέει από τις υφιστάμενες συνεργασίες και την υλοποίηση έργων στη χώρα, καθώς και από τη θετική ανταπόκριση από τα μέλη του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Κύπρου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εξαίρετης συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Κύπρου είναι το πιστοποιημένο σεμινάριο που πραγματοποίησε στην Κύπρο το Kafkas Institute of Training σχετικά με το σύστημα KNX που αφορά στα «έξυπνα» κτίρια. Ταυτόχρονα, η ανοδική πορεία της κατασκευαστικής δραστηριότητας, τα πολυάριθμα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης ή σχεδιασμού, το αυξανόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον για τη χώρα, καθώς και οι βελτιωμένες οικονομικές συνθήκες στην περιοχή δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης για την ΚΑΥΚΑΣ.

Με αφορμή την επέκταση της εταιρείας στην Κύπρο, η κα Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., δήλωσε: «Τιμώντας τη θετική ανταπόκριση και στήριξη των συνεργατών και πελατών μας (ηλεκτρολόγων, κατασκευαστών, εργοληπτών, τελικών πελατών κτλ.) και πιστοί στην αποστολή μας να προσφέρουμε σύγχρονα προϊόντα για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή τους, ξεκινάμε τις δραστηριότητες μας στην Κύπρο με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και τη δέσμευση με την παρουσία μας να καλύψουμε τις ανάγκες τους, να εμπλουτίσουμε με νέες λύσεις την αγορά και να αναβαθμίσουμε τον κλάδο συνολικά».

SHARE