ΗΠΑ: Μεγάλη νίκη Τραμπ στην Ιντιάνα – Αποσύρθηκε από την κούρσα για το χρίσμα ο Τεντ Κρουζ

WASHINGTON, DC - JULY 23:  Donald Trump listens at the Trump International Hotel Washington, D.C Groundbreaking Ceremony at Old Post Office on July 23, 2014 in Washington, DC.  (Photo by Paul Morigi/WireImage)

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ντόναλντ Τραμπ, στις προκριματικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Ιντιάνα των ΗΠΑ.

Οι ψηφοφόροι της μεσοδυτικής Πολιτείας, «κλειδώνουν» με την επιλογή τους την ανάδειξή του Τραμπ ως μοναδικού υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Ο βουλευτής Τεντ Κρουζ δήλωσε την παραίτησή του από την κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία αργά χθες, μετά την ήττα του.

Με τη σύζυγό του Χάιντι δίπλα του, ο Κρουζ, 45, ανακοίνωσε την παραίτησή του λέγοντας ότι παλαιότερα είχε δηλώσει θα συνεχίσει όσο υπήρχε μια βιώσιμη πορεία προς το χρίσμα, αλλά αυτό δεν ίσχυε πλέον.

“Μαζί τα αφήσαμε όλα στο έδαφος στην Ιντιάνα”, είπε στο ακροατήριο των υποστηρικτών του. “Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αλλά οι ψηφοφόροι διάλεξαν άλλο μονοπάτι, οπότε, με βαριά καρδιά αλλά με απέραντη αισιοδοξία για το μακροπρόθεσμο μέλλον της χώρας μας, αναστέλλουμε την καμπάνια μας”.

SHARE