Επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση με αφορμή τη ληστεία στην Κηφισίας

μητσοτακης

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του, με αφορμή τη ληστεία στην τράπεζα στους Αμπελόκηπους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί μεταξύ άλλων την κυβέρνηση  ότι κλείνει το μάτι στους αντιεξουσιαστές και τους καταληψίες, με αποτέλεσμα να “μεγαλώνει η αλυσίδα πράξεων ανομίας, βεβήλωσης και βίας”.

«Τόσο ο ίδιος, όσο και η κυβέρνησή του, παρέμειναν αμήχανοι και εγκλωβισμένοι στις ιδεοληψίες του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ, που ειδικά στον τομέα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας φαίνεται ότι τελικά επιβάλλει τις απόψεις του.

«Όσο, όμως, κλείνουν το μάτι στους αντιεξουσιαστές και τους καταληψίες, τόσο θα μεγαλώνει η αλυσίδα πράξεων ανομίας, βεβήλωσης και βίας» τονίζει ο κ. Μητσοτάκης δηλώνοντας πως η ελληνική κοινωνία απαιτεί ασφάλεια και προοπτική.

«Κανένα από τα δύο δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ο κ. Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αναγεννημένες συνιστώσες του» επισημαίνει στη δήλωσή του ενώ εγγυάται προσωπικά ότι «η πλήρης αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

SHARE