Επίθεση ΑΝΕΛ στον Κυριάκο: Κάνει εξαγωγή πολιτικής εσωστρέφειας – Επικίνδυνος κι υπερόπτης

Moiras

Mε αφορμή πρόσφατες συνεντεύξεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο CNN και στη Washington Post,  ο γενικός γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μοίρας εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ κατηγορώντας τον για «εξαγωγή πολιτικής εσωστρέφειας».
«Αφού δίχασε την Ομογένεια με τον κομματισμό του και την προσέβαλε τάζοντάς της ως χάντρες και καθρεφτάκια σε ιθαγενείς ένα γονατογράφημα της τελευταίας στιγμής το οποίο βάφτισε πρόταση νόμου για ψήφο Ελλήνων του Εξωτερικού, αμέσως μετά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε σβάρνα αμερικανικά κανάλια και εφημερίδες», σχολίασε ο κ. Μοίρας προσθέτοντας: «Και αντί να κοιτάξει να ενισχύσει με φράσεις, επιχειρήματα και αναφορές τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας σε αυτή την ευαίσθητη φάση της διαπραγμάτευσης με Ευρωπαίους και ΔΝΤ, βάλθηκε να κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ζητώντας εκλογές».
«Δύσκολο να ζητήσει κανείς από τον κ. Μητσοτάκη να μην είναι ανεύθυνος, υπερόπτης, επιπόλαιος και επικίνδυνος, αλλά εκεί που δεν μπορεί να φανεί χρήσιμος διά του λόγου του, ας φανεί τουλάχιστον χρήσιμος διά της σιωπής του», κατέληξε ο  γενικός γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

SHARE