Εκτός ΣΚΑΪ ο Γιώργος Τράγκας – Οι αιχμές από τον δημοσιογράφο και η απάντηση του σταθμού

tragkas_xa Τις φήμες για το τέλος της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, μέσω της εκπομπής του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.fm.

Ο ΣΚΑΪ έλυσε τη συνεργασία που είχε με τον κ.Τράγκα, παρά το γεγονός ότι το τρέιλερ της εκπομπής του βρίσκονταν ήδη στον «αέρα».
«Είναι δικαίωμα κάθε επιχειρηματία να επιλέξει να μην συνεργάζεται μαζί μου. Είναι δύσκολο το φορτίο μου. Έρχονται εκλογές, έχουμε γερμανικές εκλογές, παίρνουν διαφημίσεις από γερμανικές πολυεθνικές, λογικό είναι να μη με θέλουν», ανέφερε ο Γ. Τράγκας.

Επίσης, αποκάλυψε ότι πριν φύγει για διακοπές, είχε συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ ώστε να εμφανίζεται και ως σχολιαστής στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου, χωρίς μισθό, ενώ δήλωσε επίσης ότι έχει συμβόλαιο για 34 εκπομπές με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

“Η αποχώρηση του κ. Τράγκα προκλήθηκε από την απόφασή του να εργαστεί σε ανταγωνιστικό και σε υπό δημιουργία κανάλι. Οποιαδήποτε άλλη σχετική φημολογία είναι απλά μη σοβαρή”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σταθμός του Φαλήρου.

SHARE