ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ Γ.ΚΟΥΡΗ

PSIXARISSTAVROS

Επιστολή συμπαράστασης έστειλε ο Σταύρος Ψυχάρης, προς τον φυλακισμένο Γιώργο Κουρή και τον γιο του,  εκφράζοντας την έκπληξή του για την ποινική δίωξη εναντίον τους.

Ειδικότερα η επιστολή αναφέρει:

Προς

τον κ. Γεώργιο Κουρή

Εκδότη

Ενταύθα

 

                                                                                               

Αθήνα, 26.03.2013

 

Αγαπητέ κύριε Κουρή,

Μου προκάλεσε έκπληξη η πληροφορία ότι έχει κινηθεί εναντίον σου και του υιού σου ποινική δίωξη διότι δήθεν εμποδίσατε τους υπευθύνους της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού Alter να καταβάλουν τον Φ.Μ.Υ. για το έτος 2011.

Όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος, η διαφημιστική αγορά, οι τράπεζες, οι δημόσιες υπηρεσία και όλοι οι ασχολούμενοι με θέματα Τύπου και Τηλεοράσεως γνωρίζουν ότι ούτε εσύ, ούτε ο υιός σου Ανδρέας  ασχοληθήκατε ποτέ με τη διοίκηση και τη διαχείριση του Alter. Όλοι εμείς οι συναλλασσόμενοι με το Alter, οι οποίοι αγοράζαμε από το σταθμό αυτόν DVDs και CDs γνωρίζαμε ότι το αφεντικό είναι ο Κώστας Γιαννίκος. Με αυτόν παζαρεύαμε και αυτόν πληρώναμε.

Βεβαίως ένας κακεντρεχής θα έλεγε ότι… καλά να πάθεις αφού εσύ εγκατέλειψες από ετών τον σταθμό στην τύχη του, ο δε υιός σου εγκατέλειψε όλα τα άλλα για να ασχολείται με την Real News.

Ελπίζω ότι το δικαστήριο θα καταλάβει αμέσως πόσο αφελής είσαι.

 

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

Σταύρος Π. Ψυχάρης

Δημοσιογράφος

 

φωτογραφία

SHARE