ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Μήνυμα Κατσέλη – Φραγκιαδάκη – Στόχος ένας ισχυρός και κερδοφόρος όμιλος

louka1Μήνυμα προς τους εργαζομένους της Εθνικής Τράπεζας απευθύνει η νέα διοίκηση του Ομίλου. Η πρόεδρος Λούκα Κατσέλη και ο διευθύνων σύμβουλος, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, τονίζουν ότι στόχος είναι ένας ισχυρός και κερδοφόρος όμιλος, προς όφελος των μετόχων, των πελατών, της ελληνικής οικονομίας και των εργαζομένων. 

Ειδικότερα αναφέρουν:

Συναισθανόμενοι το μέγεθος της τιμής και της ευθύνης, αναλαμβάνουμε τη Διοίκηση της  Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου της.

Μίας Τράπεζας ιστορικής και πρωτοπόρας, που έχει συνδεθεί με όλες τις σημαντικές στιγμές και τα μεγάλα αναπτυξιακά βήματα της πατρίδας μας.

Η ανάληψη των καθηκόντων μας γίνεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον      τόπο, και είναι κοινή μας επιδίωξη να συνεχιστεί αυτή η μακρόχρονη  παράδοση ώστε  να   δημιουργήσουμε έναν ισχυρό Όμιλο που θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και διεθνώς.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό, όλες και όλοι εσείς, αποτελείτε το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της Τράπεζας και του Ομίλου μας.

Είστε οι σταθεροί μας συνεργάτες, που με  τον επαγγελματισμό, την υψηλή κατάρτιση και την αφοσίωσή σας, θα συμβάλλετε καθοριστικά, ώστε να φέρουμε σε πέρας το έργο μας, με αποτέλεσμα η Εθνική Τράπεζα και ο Όμιλος:

Να εξακολουθήσουν να είναι κερδοφόροι, δυναμικοί και φερέγγυοι προς όφελος     τόσο των Μετόχων, Πελατών και Εργαζομένων όσο και του γενικότερου  δημοσίου συμφέροντος.

  • να συνεχίσουν να είναι πρότυποχρηστής εταιρικής διακυβέρνησης με διαφάνεια,  λογοδοσία, στηριζόμενοι σε  ισχυρούς μηχανισμούς ελέγχου και αποτελεσματικής διοίκησης σε όλα τα επίπεδα.
  • να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγική και κοινωνική               ανασυγκρότηση της χώρας και στοντεχνολογικό μετασχηματισμό της ελληνικής       οικονομίας, χρηματοδοτώντας και στηρίζοντας βιώσιμες επιχειρήσεις  που μπορούν να  επανεκκινήσουν την οικονομία, να ενισχύσουν στις εξαγωγές, να  τονώσουν τις         επενδύσεις και να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία και θέσεις εργασίας στη        χώρα.
  • να συνεχίσουν και να διευρύνουν την τεράστια παράδοση και παρακαταθήκη στον  τομέα της Εταιρικής  Κοινωνικής Ευθύνης.

Όλα τα παραπάνω βρίσκονται στον πυρήνα της αποστολής, του οράματος και της                      στρατηγικής μας. Συνιστούν αταλάντευτες επιδιώξεις, ώστε να χτίσουμε έναν Όμιλο ισχυρό,           κερδοφόρο, με αναπτυξιακό και ανθρώπινο πρόσωπο.

Με τη δική σας συνεργασία, συμβολή και στήριξη, είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούμε με επιτυχία στις τεράστιες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

 

SHARE