ΕΔΕΜ: ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ – Παρουσιάζεται στις 19 Οκτωβρίου

 

Logo EDEM

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις  11:30 το πρωί στο Athens Ledra Hotel, γίνεται η επίσημη παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα, της Ε.Δ.Ε.Μ. (Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης). Στοχεύει, όπως αναφέρει η πρόσκληση σε δημοσιογράφους, στην εκ θεμελίων αλλαγή των δεδομένων της πολιτικής πραγματικότητας στην Χώρας μας. Πρόεδρος είναι ο γνωστός δικηγόρος Αθηνών Απόστολος Πόντας  και σήμα του κόμματος ο κόκορας που βλέπει την ανατολή του ήλιου.

Το νέο κόμμα, έχει ήδη δουλέψει για τη διάδοσή του στα μέσα κοινωνικής δικτυύωσης, ενώ έχει πραγματοποιήσει και συγκεντρώσεις που δεν είδαν τοπ φως της δημοσιότητας σε πόλεις, όπως η Πάτρα. Συμμετέχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, νέοι άνθρωποι από όλους τους χώρους επαγγελματικών δραστηριοτήτων που δεν είχαν μέχρι τώρα σχέση οργανωτική με τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα,  μέλη της εφοπλιστικής κοινότητας, στελέχη βιομηχανίας  και επιστήμονες.

 

Στη φωτο,  ο πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Μ., δικηγόρος κ. Απόστολος Πόντας με τον Γ.Μπουροθανασόπουλο, ιδρυτικό μέλος  του νέου κόμματος στην Αχαία.

SHARE