Γυναίκες… Ακούς εκεί να μην πει στο σύζυγό της, υπουργό Παπαντωνίου, πως είχε στην HSBC 1.311.000 ευρώ…

papantoniou - kourakouΗ είδηση στα σοβαρά: Ο πρώην υπουργός Γ. Παπαντωνίου στην γραπτή του κατάθεση στον πρόεδρο της επιτροπής ελέγχου της Βουλής, Αθανάσιο Νάκο, (την  αποκαλύπτει το «Βήμα της Κυριακής») παραδέχεται ότι η σύζυγός του έχει λογαριασμό στην τράπεζα HSBC, όπως αναφέρεται στη λίστα Λαγκάρντ, με την επισήμανση όμως ότι αυτός ανοίχτηκε από την Σταυρούλα Κουράκου μαζί με τον πρώην σύζυγό της για την αποκατάσταση των γιών της.

Ο Γ. Παπαντωνίου υπογραμμίζει ότι δεν ήξερε για το λογαριασμό της συζύγου του, από τη στιγμή που δεν περιείχε δικά του περιουσιακά στοιχεία.

Τα χρήματα τοποθετήθηκαν στον λογαριασμό το 2000, πριν δηλαδή αναλάβει υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Παπαντωνίου. Το ποσό του λογαριασμού ανέρχεται στα 1.311.000 ευρώ

Η Σταυρούλα Κουράκου ήταν γραμματέας του Γιάννου Παπαντωνίου. Παντρεύτηκαν μετά την απώλεια της πρώτης του συζύγου Λίας Καρτάλη, η οποία καταγόταν από την επώνυμη ευκατάστατη οικογένεια του Βόλου και η οποία, κατά γενική ομολογία, ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε όσο κανένας άλλος σε ένα σημαντικό τμήμα της επιτυχημένης διαδρομής και της ανάδειξης του Γιάννου Παπαντωνίου.

 

SHARE