Για προδότες και δοσίλογους μίλησε ο Π.Καμμένος στη Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων

‘Όλοι εσείς που δώσατε την μάχη και ανατρέψατε το καθεστώς της μεταπολίτευσης, ήρθε η ώρα να αναλάβετε τα ηνία της χώρας”, τόνισε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην  Εθνική Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία αποτελεί και την έναρξη των διαδικασιών για το 1ο Συνέδριο.
Ο πατριωτισμός είναι η ιδεολογική πλατφόρμα και κοινή συνείδηση και η ανάδειξη ενός πατριωτικού δημοκρατικού τόξου είναι αυτή που θα σώσει την πατρίδα από την καταστροφή και την κοινωνία από τη φιλελεύθερη λαίλαπα, υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.
KAMMENOS 1“Θα ανατρέψουμε την έκτακτη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες”, είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι στις διαδικασίες του συνεδρίου θα εφαρμοστεί «για πρώτη φορά η άμεση δημοκρατία», και πρόσθεσε ότι «όλα τα όργανα του κόμματος θα εκλέγονται από τον λαό», ενώ η βάση θα αποφασίσει το πώς θα διοικείται το κόμμα.
Ο κ. Καμμένος είπε ότι το μόνο αδιαπραγμάτευτο πράγμα είναι η Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κάλεσε σε συστράτευση όλους τους δημοκρατικούς Έλληνες.
Αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση, ο κ. Καμμένος είπε ότι η υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο ήταν καθοριστικό γεγονός, πρόσθεσε ότι το μεταπολιτευτικό μοντέλο απέτυχε και ότι δεν λειτουργούσαν όλα καλά, ωστόσο υπογράμμισε ότι «τις αλλαγές θα τις επιβάλλουν οι Έλληνες και όχι οι τοκογλύφοι».
«Διάλεξαν λάθος πειραματόζωο, χρησιμοποίησαν ως μέσο τον έλεγχο του χρέους, οι αιτίες υπαγωγής της χώρας στο Μνημόνιο και οι ντόπιοι συνεργάτες, που, ως δοσίλογοι και προδότες, οδήγησαν σε αυτό, να ερευνηθούν ενδελεχώς και οι υπεύθυνοι να πάνε εκεί που πάνε οι προδότες, το χρωστάμε στους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας, σε αυτούς που αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν, στους 1.800.000 ανέργους, στους γονείς μας και στα ιερά κόκκαλα των Ελλήνων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος είπε ότι αποτελεί στοίχημα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η μετατροπή της «εθνικής αντιπρότασής» τους σε «εθνική πρόταση», που σημαίνει μια λύση «εθνική και όχι μνημονιακή».
«Θα ανατρέψουμε την κυβέρνηση στην οποία αποφασίζουν οι υπάλληλοι της τρόικας, οι υποχρεώσεις του κράτους προς τους πολίτες καταργούνται, κανείς πολίτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα χαράτσια και τους φόρους, ενώ σκοπός είναι η δήμευση της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων», υπογράμμισε.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος έκανε λόγο για ένα κίνημα με το οποίο συμπαρατάχθηκαν και άλλα κινήματα, όπως το «Άρμα Πολιτών» και οι «Αντιμνημονιακοί Έλληνες», αλλά και κινήματα πλατειών, καθώς και «αυτά που θα έλθουν», ευχαρίστησε τους βουλευτές και πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κατέληξε λέγοντας ότι κάποιοι πολεμούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες με «παλιά μέσα», «ρίχνοντας τόνους λάσπης, ενώ τώρα γονυπετείς ζητούν συγγνώμη και τώρα, σε τρίτη φάση αποσύρουν τις ρεζέρβες τους» και προσθέτοντας ότι «όταν επιτίθεστε σε έναν, να ξέρετε ότι επιτίθεστε σε όλους μας».
Επίσης, στη Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, χαιρετισμό απεύθυναν ο Γιάννης Δημαράς εκ μέρους του συνεργαζόμενου «Άρματος Πολιτών» και ο κ. Τέρενς Κουίκ.

SHARE