Β. ΣΤΑΜΑΤΗ: Περνά στην αντεπίθεση – Το εξώδικο στον γείτονά της

stamathΠρόθεση να αποκτήσει «με μηδαμινή αξία» το σπίτι της στην Ακρόπολη καταλογίζει με εξώδικο που απέστειλε σε γείτονά της η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, με αφορμή την εμφάνισή του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Ο γείτονας της κ. Σταμάτη σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για «προβλήματα που αντιμετώπισε λόγω της γειτνίασής του με το ζεύγος Τσοχατζόπουλου»
Η προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου απέστειλε εξώδικο, διά του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια, στο οποίο υποστηρίζει πως απώτερος στόχος του γείτονά της είναι να επιτύχει την δήμευση του διαμερίσματός της, που ήδη τελεί υπό δήμευση με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκειμένου να «το αποκτήσει σε μηδαμινή αξία μέσω πλειστηριασμού».

Η κ. Σταμάτη, υποστηρίζει ότι ο γείτονάς της απέκτησε τα διαμερίσματα που του ανήκουν στην Δ. Αρεοπαγίτου μέσω πλειστηριασμού. Του καταλογίζει επίσης ότι επέτρεψε σε τηλεοπτικά συνεργεία να μαγνητοσκοπήσουν το εσωτερικό του διαμερίσματός της και να τραβήξουν φωτογραφίες της ίδιας και του ανήλικου παιδιού της από κορνίζες και τον καλεί να σταματήσει κάθε παράνομη συμπεριφορά του.

SHARE