Βουλευτίνες, ωραίες, επιτυχημένες και με μεγάλη προίκα…

 Η Εύα Καϊλή και η Έλενα Ράπτη, εκτός από ομορφιά, διαθέτουν και…προίκα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του «πόθεν έσχες», η βουλευτής της ΝΔ, Έ. Ράπτη, έχει στην κατοχή της μόλις… 35 ακίνητα, τα περισσότερα στη Θεσσαλονίκη.Με λίγοτερα αλλά ποιοτικά  ακίνητα και  με καλές  καταθέσεις εμφανίζεται η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καιλή.

– Η Έλενα Ράπτη διαθέτει συνολικά 35 ακίνητα εκ των οποίων τα έξι είναι διαμερίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δύο εξοχικές οικίες στη Χαλκιδική, 13 αποθήκες, 4 καταστήματα (!) στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της συμπρωτεύσουσας, 9 γραφεία και 1 οίκημα που εμπίπτει «στις άλλες περιπτώσεις». Όσον αφορά στα εισοδήματά της, αγγίζουν 139.000 ευρώ. Την ίδια ώρα έχει καταθέσεις σε τρεις τράπεζες αξίας 691.000 ευρώ, ενώ δήλωσε καταθέσεις αξίας 5.500 σε ελβετικά φράγκα και 7.200 σε λίρες! Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι η όμορφη βουλευτής δεν έχει στην κατοχή της  Ι.Χ.

– Η Εύα Καϊλή, που εξελέγη το 2007 με το ΠΑΣΟΚ διαθέτει λίγα και καλά ακίνητα! Δηλώνει εισοδήματα συνολικού ύψους 100.000 ευρώ. Διαθέτει 4 ακίνητα εκ των οποίων, δύο διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 1 αποθήκη στο Κολωνάκι και 1 οικία στην Αθήνα. Στον τραπεζικό της λογαριασμό διαθέτει 93.000 ευρώ, ενώ έχει στην κατοχή της 2 αυτοκίνητα, τα οποία και αγόρασε πριν δύο χρόνια.

 

 

SHARE