Βιτόριο Μισόνι: Χάθηκε το αεροπλάνο που επέβαινε ο επικεφαλής του ιταλικού οίκου μόδας

VITORIO MISONIΟ Ιταλός επικεφαλής του ομώνυμου οίκου μόδας Βιτόριο Μισόνι, επέβαινε σε ένα μικρό αεροσκάφος το οποίο εξαφανίστηκε κοντά στις ακτές της Βενεζουέλας, ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο, εκπρόσωπος της εταιρείας.

«Η οικογένεια Μισόνι πληροφορήθηκε από το προξενείο της Βενεζουέλας ότι ο Βιτόριο Μισόνι και η σύζυγός του αγνοούνται, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε περισσότερα», είπε η Μανταλένα Άσπες. «Οι αρχές θα ξεκινήσουν εκ νέου την αναζήτηση για το αεροσκάφος το πρωί».

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το αεροσκάφος εξαφανίστηκε χθες το πρωί μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του θερέτρου Λος Ρόκες, ένα αρχιπέλαγος κοντά στις ακτές της Βενεζουέλας.

Στο ίδιο δικινητήριο αεροσκάφος, τύπου Britten Norman NB2, με τον 58χρονο Μισόνι και την σύζυγό του Μαουρίτσια Καστιλιόνι, επέβαινε ένα ακόμη ζευγάρι και διμελές πλήρωμα από τη Βενεζουέλα.

Ο Βιτόριο Μισόνι είναι ο γιος του Οτάβιο Μισόνι, ιδρυτή του οικογενειακού οίκου μόδας, γνωστού για τα ρούχα του με τα έντονα χρώματα, τις ρίγες και τα χαρακτηριστικά σχέδια. Είναι συνιδιοκτήτης του οίκου με τα αδέλφια του Λούκα και Άντζελα.

SHARE