Αρ. Μπαλτάς: Απαντά στις καταγγελίες για παράνομη αύξηση στον μισθό της συζύγου του

«Ξεπεράσαμε όλα τα όρια. Χτυπάνε με λάθος και στρεβλά επιχειρήματα, εμένα πάνω στη γυναίκα μου» ανέφερε ο Αριστείδης Μπαλτάς, μιλώντας στον realfm 97.8 με αφορμή δημοσίευμα, με βάση το οποίο η σύζυγός του διορίστηκε και πήρε αύξηση με παράνομο τρόπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η γυναίκα του πρώην υπουργού Παιδείας, εάν και είχε πτυχίο Πολιτικών Επιστημών, αποσπάστηκε στην ΔΕΠΑΝΟΜ, μια από τις εταιρείες του Δημοσίου που ήταν υπεύθυνη για την κατασκευή νοσοκομείων. Πριν από περίπου ένα μήνα, διεκδίκησε και πέτυχε την αύξηση του μισθού της, αφού ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού και μάλιστα από το Πολυτεχνείο.

Όπως τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το πρόσωπό του είναι στοχοποιημένο, λόγω της περίφημης φράσης του περί αριστείας. Η σύζυγός του ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της το 2008 και κατέθεσε τα χαρτιά της από εκείνο το έτος για αναγνώριση και συνακόλουθη μισθολογική αύξηση.

Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της ίδιας, το μεταπτυχιακό της αναγνωρίστηκε πρόσφατα. «Δεν περίμενα ότι θα έφταναν προς τα εκεί, με θέματα που θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου» είπε ο πρώην υπουργός και έκανε λόγο για λάσπη στον ανεμιστήρα από κάποιους που θέλουν να πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

«Σαν εκτέλεση συμβολαίων» ανέφερε, ενώ χαρακτήρισε συκοφαντίες και αστεία πράγματα τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το ίδιο ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο κ. Μπαλτάς στρέφεται στη δικαιοσύνη κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, ενώ θα προσφύγει και στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ κατά του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ζούλα.

Πηγή: enikos.gr

SHARE