Αποκαλύψεις που σοκάρουν από τον βιογράφο του Ωνάση

wnasi

Μετά την είδηση του φημολογούμενου χωρισμού της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ο θρυλικός δημοσιογράφος, βιογράφος και στενός φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος κάνει αποκαλύψεις για την Αθηνά Ωνάση.

Αν και απόμαχος της δημοσιογραφίας, έβαλε τα γυαλιά στα ΜΜΕ που προσπαθούν να μάθουν που βρίσκεται αυτές τις μέρες η εγγονή του Έλληνα κροίσου.

Ο ακούραστος ρεπόρτερ αποκαλύπτει μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook λεπτομέρειες για το πώς ζει σήμερα η ζάμπλουτη κληρονόμος, η οποία όπως γράφουν και τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, βρίσκεται μία ανάσα από το διαζύγιο από τον Βραζιλιάνο ολυμπιονίκη της ιππασίας.

«Η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, γι αυτό και περιστοιχίζεται από τον σωματοφύλακά της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο», λέει ο κ. Λυμπερόπουλος, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, έχει μάθει πως εδώ και καιρό ο Ντόντα, πίεζε την Ωνάση να κάνουν παιδί, όμως εκείνη αρνιόταν πεισματικά, καθώς θεωρεί ότι «οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρουν μέσα τους μία κατάρα αρχαίας τραγωδίας».

SHARE