ΑΧΑ Ασφαλιστική και ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους

axa-asfalistikiΣε συμφωνία συνεργασίας με τις κλινικές ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Πειραιά και ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Θεσσαλονίκης, προχώρησε η  ΑΧΑ Ασφαλιστική, στοχεύοντας στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών και στη διασφάλιση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των Ασφαλισμένων της, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Με τη συμφωνία αυτή διευρύνεται το δίκτυο των συμβεβλημένων νοσηλευτηρίων στα οποία παρέχεται απ’ ευθείας κάλυψη των δαπανών νοσηλείας.
Επίσης, με τη συνεργασία αυτή οι ασφαλισμένοι της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, με το πρόγραμμα κάλυψης δαπανών νοσοκομειακής περίθαλψης, μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες των κλινικών του Ομίλου Βιοιατρική έχοντας απευθείας κάλυψη, από την ΑΧΑ Ασφαλιστική, των δαπανών που θα πραγματοποιήσουν συνεπεία νοσηλείας τους σύμφωνα με το πρόγραμμα ασφάλισης που έχουν επιλέξει.
Συνεχής επιδίωξη της ΑΧΑ είναι η διασφάλιση και πρόληψη της υγείας των ασφαλισμένων της και η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, καθώς και η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή τους.
Η Βιοιατρική αποτελεί τον κορυφαίο φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην χώρα μας με 26 διαγνωστικά εργαστήρια σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Η Βιοιατρική επεκτάθηκε και στο χώρο της δευτεροβάθμιας περίθαλψης μέσω της εξαγοράς 3 κλινικών: στην Αθήνα (Γενική Κλινική Αθηνών), στον Πειραιά (Λευκός Σταυρός Πειραιά) και στη Θεσσαλονίκη (Γενική Κλινική “Γαληνός”).
SHARE