ΑΥΣΤΡΙΑ: 34 χρονη τεμάχισε σύζυγο και εραστή και τους έθαψε στο υπόγειο του μαγαζιού της!

Το φόνο του πρώην συζύγου και του εραστή της, τα πτώματα των οποίων στη συνέχεια τεμάχισε και έθαψε στο υπόγειο καταστήματός της στη Βιέννη, ομολόγησε 34χρονη στην Αυστρία.

Ενώπιον του δικαστηρίου η Εστιμπαλίζ Καράντζα, την οποία τα αυστριακά μέσα αποκάλεσαν η «Γυναίκα του Πάγου», δήλωσε ότι τα θύματά της την είχαν ταπεινώσει, ο πρώην άντρας της γιατί ασκούσε λεκτική βία και ο εραστής της επειδή την απατούσε.

Όπως μετέδωσε το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων, η γυναίκα ομολόγησε ότι πυροβόλησε τα θύματά της με ένα πιστόλι Μπερέτα, ακολούθως τεμάχισε τα σώματά τους με ένα αλυσοπρίονο, τα τοποθέτησε στην κατάψυξη του καταστήματός της και τελικά τα έθαψε στο υπόγειο.

Η εισαγγελέας περιέγραψε την κατηγορουμένη ως μια «ψυχρή γυναίκα» και μια «ωρολογιακή βόμβα που περίμενε να εκραγεί». «Είναι σαφές ότι η κατηγορούμενη έχει δύο πλευρές», ανέφερε και προειδοποίησε ότι η Καράντζα θα μπορούσε να σκοτώσει ξανά.

Η Καράντζα είπε στο δικαστήριο ότι η συμπεριφορά του συζύγου της, Χόλγκερ Χολτζ, είχε αλλάξει εντελώς μετά το γάμο τους και η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο όταν αναγκάστηκαν, μετά από έξωση, να μετακομίσουν στο κατάστημα παγωτού που διατηρούσε.

Όπως ισχυρίστηκε η 34χρονη, ο Χολτζ αρνείτο να μετακομίσει παρ’ όλο που εκείνη είχε εξωσυζυγική σχέση με τον πωλητή παγωτομηχανών, Μάνφρεντ Χιντερμπέργκερ και παρά το διαζύγιο που πήρε λίγο αργότερα.

Μετά από λογομαχία τον πυροβόλησε δύο φορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μία στον κρόταφο καθώς αυτός ήταν απασχολημένος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Λίγο καιρό αφότου βγήκε το διαζύγιό της, ο εραστής της Μ. Χίντερμπέργκερ την εγκατέλειψε. Ωστόσο, σύμφωνα με την 34χρονη, περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα, εμφανίστηκε και πάλι μπροστά της αφού τον είχε διώξει η τότε ερωμένη.

Λίγες μέρες αργότερα βρήκε ερωτικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο και το προφίλ του σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών, όταν όμως θέλησε να μιλήσει στον εραστή της εκείνος την αγνόησε και πήγε για ύπνο.

Η Καράντζα τον σκότωσε ενώ κοιμόταν, με το ίδιο όπλο που είχε δολοφονήσει τον πρώην σύζυγό της. Όπως και με το προηγούμενο θύμα της, τεμάχισε το σώμα του εραστή της και το έθαψε δίπλα σε αυτό του πρώην άντρα της. Τα δύο πτώματα ανακαλύφθηκαν μετά από εργασίες συντήρησης που έπρεπε να γίνουν στο υπόγειο του καταστήματος.

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

SHARE