ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ: Κατεδαφίστε τα μετά την τουριστική σεζόν, λένε στον Σαμαρά οι πράκτορες!

αυθΜετά το τέλος της τουριστικής περιόδου να γίνουν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων που έχουν χτιστεί στον αιγιαλό και των οποίων οι υποθέσεις έχουν τελεσιδικήσει, ζητά ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης. Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τις εικόνες που εμφανίσθηκαν από τις δύο πρόσφατες επιχειρήσεις κατεδάφισης αυθαίρετων κτισμάτων, ο Σύνδεσμος ζητά την άμεση παρέμβασή του.

Αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι, «γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για τον τουρισμό και την τακτική σας να αντιμετωπίζετε με ιδιαίτερη προσοχή οτιδήποτε μπορεί να τον βλάψει, παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας στις κατεδαφίσεις, που άρχισαν από την Κρήτη, σε ξενοδοχεία και κτίσματα τουριστικών περιοχών που τελεσίδικα έχουν κριθεί παράνομα».

Στην επιστολή, ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, που διακινεί το σύνολο του τουρισμού της Κρήτης, αναφέρει ότι συμφωνεί και επικροτεί την τήρηση της νομιμότητας, αλλά προσθέτει ότι φωτογραφίες που γίνονται πρώτη είδηση στο εξωτερικό με Κρητικά ξενοδοχεία, με ξενοδοχεία που θυμίζουν Συρία, αν μη τι άλλο φοβίζουν τους τουρίστες λίγο πριν την έναρξη της σεζόν και τους αποθαρρύνουν να έρθουν στην Ελλάδα.

Καταλήγοντας, ο Σύνδεσμος ζητά να γίνουν οι ενέργειες αυτές με το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

SHARE