ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ: Υπόσχεται στους Ρώσους αποζημίωση μέσω φυσικού αερίου!

xrisostomosΤη στήριξη των Ρώσων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και τη διατήρηση των καταθέσεών τους στις κυπριακές τράπεζες, ζήτησε αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, διαβεβαιώνοντας ότι θα σταθεί δίπλα τους με κάθε τρόπο.

Στη διάρκεια γεύματος στην Αρχιεπισκοπή με μέλη της ρωσική επιχειρηματικής κοινότητας στην Κύπρο, παρουσία και του πρεσβευτή της Ρωσίας, ο μακαριότατος είπε ότι θα προσπαθήσει και προσωπικά «να μην απολεσθεί ούτε ένα ευρώ, αλλά να υπάρξει αποζημίωση μέσω της αξιοποίησης του κυπριακού υποθαλάσσιου πλούτου».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα αγωνιστεί με όλη τη δύναμη της ψυχής του προς αυτή την κατεύθυνση, λέγοντας ότι «αποτελεί τον δεύτερο πρεσβευτή για τους Ρώσους στην Κύπρο».

Ο κ. Χρυσόστομος χαρακτήρισε απαράδεκτο το «κούρεμα καταθέσεων» και είπε ότι «ισοδυναμεί με σκέτη κλοπή». Αναφερόμενος στους θαυμάσιους, όπως είπε, δεσμούς που διατηρεί με την κυβέρνηση και την Εκκλησία της Ρωσίας, ο μακαριότατος προανήγγειλε ότι εντός των ημερών θα μεταβεί στη Μόσχα σε μια προσπάθεια να ανοίξει μια νέα σελίδα στις ρωσοκυπριακές σχέσεις.

SHARE