Έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής δημοσιογράφος Μιχάλης Γαργαλάκος

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μιχάλης Γαργαλάκος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε καταγράψει σημαντική δημοσιογραφική πορεία.

Είχε εργαστεί στη γενική γραμματεία Τύπου και στο συγκρότημα Κουρή όπου ήταν αρθρογράφος στην εφημερίδα “Παρόν”. Στήριξε το ΠΑΣΟΚ όσο κανείς άλλος στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” στο τότε κανάλι 29 (που είχε και τη μεγαλύτερη θεαματικότητα) όταν κατηγορούνταν ο Ανδρέας Παπανδρέου για το σκάνδαλο Κοσκωτά. Επίσης εργάστηκε και στο δημοτικό ραδιόφωνο “Κανάλι 1” του Πειραιά.

Η κηδεία του θα γίνει την Μ. Τρίτη στις 13:30 το μεσημέρι από το Τρίτο Νεκροταφείο στη Νίκαια.

Ο  Μιχάλης Γαργαλάκος, ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, με αντιδικτατορική δράση στη διάρκεια της χούντας, ως στέλεχος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος. Υπήρξε γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού της «ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ».

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τον θάνατο του δημοσιογράφου Μιχάλη Γαργαλάκου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον θάνατο του Μιχάλη Γαργαλάκου.

Ο Μιχάλης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, έδωσε αγώνες για τη Δημοκρατική Παράταξη στις πιο δύσκολες στιγμές της, καταγράφοντας παράλληλα μια σημαντική δημοσιογραφική πορεία που την διέκρινε το ήθος, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα.

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Για την απώλεια του Μιχάλη ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα από τα ιστορικά στελέχη του Δημοτικού μας Ραδιοφώνου, του Καναλιού-1, έφυγε από κοντά μας. Ο Μιχάλης Γαργαλάκος με το πάθος του από τη μια και την αγάπη του για το ραδιόφωνο και την ανάλυση της είδησης από την άλλη, ξεχώρισε στο χώρο των ΜΜΕ. Αυτό τον έκανε αγαπητό στους συναδέλφους του και όσους τον γνώριζαν. Στους δικούς του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

SHARE