Άγριος καβγάς στη Βουλή – Γεωργιάδης: Είσαι κότα λυράτη – Πολάκης: Είσαι σκυλί του Σόιμπλε

adwnis polakis -Στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο με πρωτοφανείς λεκτικούς χαρακτηρισμούς μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή της ΝΔ Μάριου Σαλμά.

Το κλίμα στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον Εθνικό Μηχανισμό Συντονισμού στο οποίο έχει κατατεθεί και η τροπολογία για το επίδομα στους μικροσυνταξιούχους, πυροδοτήθηκε όταν ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του κ. Πολάκη χαρακτηρίζοντας τον «κότα λυράτη»

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Πολάκη που του αντέτεινε ότι «εμείς δεν προσκυνήσαμε, δεν γλύψαμε σε αυτή τη ζωή όπως έκανες εσύ» και προσέθεσε: «Εμένα δεν με κρατά κανείς όπως εσένα με τα ραβασάκια που έστελνες στο ΚΕΛΠΝΟ εσύ και η γυναίκα σου».

Ο κ. Γεωργιάδης τον κάλεσε να καταθέσει αμέσως τα ραβασάκια, διαφορετικά -πως είπε- θα τον πάει στα δικαστήρια, ενώ τον αποκάλεσε «γαϊδούρι», «απατεώνα», «κότα λυράτη», ότι «κρύβεται πίσω από τα κρητικά του μουστάκια».

Τον λόγο ζήτησε και πήρε και ο κ. Σαλμάς για να απαντήσει στις κατηγορίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για υψηλή τιμολόγηση ιατρικής πράξης όταν ήταν υπουργός Υγείας. «Θα σε κλείσω φυλακή», «αλητήριε», «πουλακίδα» ήταν μερικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Σαλμάς κατά του κ. Πολάκη.

 

SHARE