Ζακ Κωστόπουλος: Συνελήφθη 55χρονος μεσίτης – Κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό

 

Συνελήφθη ο  55χρονος ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου που είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών, ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου  Ηδη είχε συλληφθεί και ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, όπου βρήκε τον θάνατο ο 33 χρονος Ζακ.

Ο 55χρονος αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών.

Στους αστυνομικούς ο 55χρονος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο, επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί. «Τον χτύπησα για να προστατεύσω τον εαυτό μου την περιουσία την δική μου και του κοσμηματοπώλη», φέρεται να είπε ακόμη.

Σε βάρος του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και την Τρίτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι ο κοσμηματοπώλης θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης, έπειτα από την προθεσμία που έλαβε. Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ποιος σκότωσε τον Ζακ Κωστόπουλο; Οι ιατροδικαστές δεν βρήκαν άκρη

SHARE