Ύστατο “χαίρε” στον ήρωα σμηναγό από Ελληνίδες – Έλληνες

 

Στην γενέτειρά του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας, στις 14.00 του Σαββάτου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργου Μπαλταδώρου.

Η σορός του ήρωα πιλότου, συνοδεία της συζύγου του, θα μεταφερθεί στην 114 ΠΜ της Λάρισας όπου θα τελεστεί τρισάγιο. Εν συνεχεία θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Μορφοβούνι.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του σμηναγού, η οποία είχε μιλήσει μαζί του πριν απογειωθεί για τη μοιραία πτήση. «Σ’ αγαπάμε, να προσέχεις. Ο Θεός μαζί σου», ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσε ο Γιώργος Μπαλταδώρος από την σύζυγό του, όπως αναφέρει το «Ε».

Οι γονείς και η σύζυγος του άτυχου πιλότου έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής στο πατρικό στο Μορφοβούνι Καρδίτσας. Το κλίμα είναι βουβό.

Ανθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας έλεγαν, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ότι ο πατέρας του έχει καταρρεύσει, ενώ η μητέρα του είναι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο με μία μπλούζα του ήρωα πιλότου στην αγκαλιά και δεν θέλει ή δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΕ E-MAIL…

Η συγκινητική ανάρτηση του Στρατηγού Ζιαζιά

Τιμή και δόξα στον Φύλακα Άγγελό του Αιγαίου, που έπεσε για την Πατρίδα .
Κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ στην θυσία σου Σμηναγέ.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
“. ………..Πετάω για τον Πατέρα μου που καμαρώνει στην άκρη στο χωράφι όταν περνούν τα μαχητικά μας , 
Πετάω για το παιδί στη Φλώρινα που περπατάει στο χιόνι να πάει στο σχολειό του Πετάω για τον Παπά μας που κάνει χιλιόμετρα να κάνει Ανάσταση με τους τσοπαναραίους στο ύψωμα της Παναγιάς !
Πετάω για το ψαρά που βγήκε 4 το πρωί με την ψαρόβαρκα να φέρει το μεροκάματο στη φαμελιά του ,
Πετάω για το δασκαλάκο που πληρώνει από την τσέπη του τις φωτοτυπίες στα Άγραφα της Καρδίτσας .
Για αυτούς πετάω Για να μπορούν να κάνουν αυτό που χρόνια κάνουν και να κρατάνε την Πατρίδα μας ζωντανή !
Ούτε αυτοί ,ούτε εγώ θα ζητήσω υπερωρίες γιορτές και Κυριακές ,γιατί εγώ πετάω για την Πατρίδα μου. Πετάω για τους δικούς μου ανθρώπους ,αυτούς που γλεντάνε με την ψυχή τους ,ζούν για μιά στιγμή και όταν πεθαίνουν ξεπροβοδίζουν τους δικούς τους ανθρώπους με τραγούδια και εύχονται καλήν αντάμωση . Πετάω για την ΕΛΛΑΔΑ . 
Αυτός είναι ο Σταυραετός της Πολεμικής μας Αεροπορίας , αυτός είναι ο Σταυραετός του ΘΕΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ Ο ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

SHARE