Ξέσπασε πόλεμος Φώφης- Σταύρου για το ραντεβού με τον Τσίπρα

Κόντρα ξέσπασε μέσω twitter ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και την Φώφη Γεννηματά με αφορμή την πρόσκληση που δέχθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν την πρότασή του για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Μια πρόταση που ορισμένοι ερμηνεύουν σαν προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να βρεί στηρίγματα στην αντιπολίτευση για το όνομα των Σκοπίων αφού ο Καμμένος δηλώνει ανυποχώρητος.

Και όλα αυτά λίγα 24ωρα πρίν ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής: Την Κυριακή ορίζονται οι σύνεδροι ενώ την επόμενη Παρασκευή ξεκινά το Συνέδριο που θα εκλέξει ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής.

Πρώτα «χτύπησε» η Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για επικοινωνιακά παιχνίδια και καρφώνοντας τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι!» αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter λίγη ώρα μετά την πρωτοβουλία Τσίπρα να τηλεφωνήσει στον Σταύρο Θεοδωράκη και να του ζητήσει να συναντηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να τον ενημερώσει για την πρότασή του να συσταθεί Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας.

Το μήνυμα της επικεφαλής της ΔΗΣΥ ήταν κάτι παραπάνω από σαφές. Εγκαλούσε τον επικεφαλής του Ποταμιού ότι «ρίχνει νερό» στο μύλο των επικοινωνιακών παιχνιδιών του Αλέξη Τσίπρα.

Η απάντηση Θεοδωράκη

Λίγη ώρα αργότερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης «σήκωσε το γάντι» που του πέταξε η Φ. Γεννηματά και μάλιστα με το ίδιο μέσο – το twitter.

Εγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης

«Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».

Το μήνυμα του επικεφαλής του Ποταμιού εξίσου σαφές και ελαφρώς ειρωνικό «για εκείνους που δεν το κατάλαβαν». Εγκαλεί την Φώφη Γεννηματά για ανώριμη πολιτική και για μικροκομματικές σκοπιμότητες.

«Ο,τι είχαμε να πούμε, το είπαμε δημοσίως με το tweet της προέδρου. Τα υπόλοιπα, τη Δευτέρα στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής» έλεγαν συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, προϊδεάζοντας για «θερμή» συνεδρίαση.

SHARE