Ξεμπλοκάρει το mall του Κηφισού – Θα λειτουργήσει στις αρχές του 2020

Λίγο πριν από τη γραμμή εκκίνησης βρίσκεται το εμπορικό κέντρο Academy Gardens που θα κατασκευαστεί στο οικόπεδο του πρώην εργοστασίου της Κλωστοϋφαντουργίας Μουζάκη (Λεωφ. Κηφισού 60 και Ηρούς) στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BnBDaily, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου
Περιβάλλοντος προώθησαν προς υπογραφή το Προεδρικό Διάταγμα για τον προσδιορισμό της ρυμοτομικής γραμμής του οικοπέδου, στο οποίο θα υλοποιηθεί το έργο με προϋπολογισμό 300 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο Π.Δ. είναι απαραίτητο για να προχωρήσει η εταιρεία Artume, που ελέγχεται από fund της Blackrock, στην έκδοση της άδειας δόμησης.
Υπενθυμίζεται ότι αρχές  του χρόνου,ο υπουργός Περιβάλλοντος είχε υπογράψει το κύριο Προεδρικό Διάταγμα της επένδυσης που αφορά στον καθορισμό των όρων δόμησης τεσσάρων οικοδομικών τετραγώνων στην ευρύτερη περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Πλέον, η δημοσιοποίησή του δεύτερου Π.Δ. στηνΕφημερίδα της Κυβερνήσεως θα οδηγήσει τις μπουλντόζες στο…κατώφλι του οικοπέδου Μουζάκη, όπου ο σχεδιαζόμενος εμπορικός πολυχώρος (22.000 τ.μ.) εκτιμάται  ότι θα λειτουργήσει μέχρι τις αρχές του 2020.

BNB DAILY

SHARE