ΒΟΥΛΗ: Πεδίον δόξης λαμπρόν για Τσίπρα-Μητσοτάκη και σήμερα

ÂÏÕËÇ ÏÍÏÌÁÓÔÉÊÇ ØÇÖÏÖÏÑÉÁ ÃÉÁ ÍÏÌÏÓ×ÅÄÉÏ ÔÏÕ ÕÐÏÕÑÃÅÉÏÕ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ (EUROKINISSI/ ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

 

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμοι και σήμερα να “συγκρουστούν” στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που θα ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι στη Βουλή με θέμα την οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση.

Η διεξαγωγή της συζήτησης γίνεται κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από επικοινωνιακές φιέστες» αλλά να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες διότι «η περίφημη “καθαρή έξοδος” δεν είναι τίποτα περισσότερο από την “καθαρή είσοδο” σε τέταρτο μνημόνιο», να ενημερώσει για τις περικοπές που έρχονται και να απολογηθεί για τα δεινά που έφεραν οι πολιτικές του επιλογές.

Η συζήτηση θα ανοίξει με την ομιλία του Πρωθυπουργού, θα ακολουθήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στη συνέχεια οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων.

Στη συζήτηση αναμένεται να τοποθετηθούν και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης.

 

 

SHARE